Filter Kroglice Za Pesek Za Filter Črpalka Za Bazen Dodatki Filter Kroglice Zamenjajte Filter Sistemov Optični Filter Media Črpalka Za Bazen Dodatki

Redna cena €50.98 €20.39
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Sku:w20532

Podrobnosti Izdelka

Iščete zanesljivega filter medijev za vaš bazen?Poglej ne dlje od naše večkratno uporabo 100% polietilen rešitev.Uporablja v kateri koli standard pesek filtrirni sistem, se ponaša z visoko sposobnost vpijanja za boljše čiščenje.

Ime izdelka: pesek filtrirni sistem filter žogo

Material: filter bombaž

Barva: črna, bela

Teža: 700 g/1300g

Seznam:

1* filter žogo za pesek filte

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšano Filtriranje: Naše nadgrajeno filter kroglice, ki omogočajo peščene filtre za odpravo nečistoč učinkovito.Izdelane z visoko kakovostjo polietilen, pričakujejo, kristalno čisto vodo in vrhunsko filtriranje rezultatov.Nadgradnjo vaše filtracija igra zdaj!

2.Neverjetno Filter Kroglice: Preoblikovati svoje kakovosti vode z našo filter kroglice!So super za peščene filtre v bazenih, akvariji, in filter črpalke.Se prilegajo vse obstoječe pesek ali stekleni filter in se pogosto uporabljajo za njihovo neverjetno filtracija zmogljivosti.

3.Večjo Vzdržljivost: Z našimi filter kroglice za pesek za filter, uživati trajno in trajno delovanje z pralni stroj in nizke izgube kroglice, ki jih lahko redno čistiti.Prihranite čas in denar z večkratno uporabo funkcijo.

4.Jasno, Kakovost Voda: Filter kroglice za pesek za filter lahko učinkovito odstrani nečistoče in delcev iz vode, ki nastanejo v kristalno jasno in peneče vode.Lahko dobite veliko filtracijo brez truda s temi filter kroglice, ki se lahko uporabijo v vseh standardnih pesek filtrirni sistem.So tudi enostavne za uporabo in zamenjavo, kar prihrani čas in težav.

5.Močan Učinek Filtriranja: Z uporabo naprednih filtrirno tehnologijo, naš filter žogice poda močan čistilni učinek na vaš bazen.Z visoko sposobnost vpijanja, so učinkovito zazna in odstrani tudi najmanjše nečistoče in maščobe.Boste cenili njihovo nizko porabo energije in hitro filtracijo hitrost, kar vam prihrani čas in denar.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - čistilo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Filter Kroglice Za Bazen