3 Par Cinkove Zlitine Baterija Strani Priključek za Polnjenje delovnih Mest Fit 8 mm Pozitivni (+) Ali Negativni (-) Kabel za Baterije Terminali

Redna cena €19.57 €10.76
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zadnje Okno

Sku:w20346

Podrobnosti Izdelka

3 Par Cinkove Zlitine Baterija Strani Priključek za Polnjenje delovnih Mest Fit 8 mm Pozitivni (+) Ali Negativni (-) Kabel za Baterije Terminali

Pretvori strani terminal baterije za top post,vsako Polnjenje delovnih Mest funkcije imbus matica obroč za zaostritev s ključem.

Nit dia:8 mm; Nit dolžina:10 mm; pripomba pozitivni (+) ali negativni (-) na dnu;pozitivni (+) dia.:17-19 mm; negativni (-) dia.:15-17 mm.

Ti terminal za polnjenje delovnih mest se uporablja za polnjenje strani post baterije na avtomobilu, kot tudi pretvarjanje strani baterije na vrhu post baterije na avtomobile.

Te baterije strani polnjenje delovnih mest so narejeni tako, da se prilegajo niti na avtomobilskih baterij samo.Niso primerna za vsako vrsto moči šport baterije.

Fit pozitivni (+) ali negativni (-) kabel za baterije terminalov.

Izdelani so iz Cinkove Zlitine za dolgo življenje,namen uporabe: top post, stran post, tovornjak, in morski baterijskih priključkov.

Baterijskih priključkih primerni za pozitivne in negativne standardna baterija delovnih mest avtomobili, čolni, van baterije in drugi.

Specifikacija:

Nit dia:8 mm/0.31 Palčni

Nit dolžina:10 mm/0.39 Palčni

Barva:Srebrna

Material:Cinkove zlitine

Velikosti:3.8 x 2.4 cm

Vsebina Paketa:

3 * Pozitivni Baterije priključek priključki

3 * Negativni terminal Baterije priključki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska