Motivacijske Svinčniki Smešno Svinčniki 10pcs Pozitivno Svinčniki Z Izrekov Za Študente Afirmacije Svinčniki Darilo Za Šolske Otroke

Redna cena €9.52 €4.95
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Peresa, Svinčniki & Pisanje Dobave

Sku:w2028

Podrobnosti Izdelka

Dobili navdihuje in motivira z našo Uveljavitev Svinčniki!Naš motivacijski načrt je kot nalašč, da izpolni vaše dnevne potrebe in dolgoročne nadomeščanju.Ti svinčniki so enostavno in udobno, da imajo, česar so kot nalašč za opombe, risanje, ali karkoli si lahko predstavljate.Jim kot odlično darilo za vsakogar, ki išče nekaj dodatnih navdih!

Specifikacija:

Ime: Motivacijski Svinčniki

Material: les

Velikost: približno 19 cm dolg

Seznam Izdelkov:

10* Motivacijske Svinčniki

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Navdihujoče Afirmacije: pisane design naše motivacijsko svinčniki spremlja usposabljanje afirmacije za pomoč študentom in otrokom priznati svoj polni potencial.Tudi spodbujanje besedne zveze na teh svinčniki spodbujanje samozavesti, polnega življenjske energije, in gojiti občutek self-ponos, in jih silila, da bi dosegla svoje osebne cilje s zaupanja in prepričanja.

2.Izpolnjujejo Nadomeščanju: Naše motivacijsko svinčniki so kot nalašč za srečanje dnevni in dolgoročne nadomeščanju z paket 10. Vsak svinčnik značilnosti različnih navdihujočih ponudbo, da ste motivirani in produktivni.

3.Povišana Izkušnje: Z elegantno obliko in udoben oprijem, naše motivacijsko svinčniki ponujajo nemoteno pisanje izkušenj, da vas vodi navdih.Zaokroženo telesu zagotavlja enostavno držite za otroke, najstnike, odrasle in podobno.

4.Širok Obseg Uporabe: Te motivacijske svinčniki so namenjeni za opombe, risanje, in še več.S široko aplikacije, so idealni za šole, pisarne, stanovanja, in vse ustvarjalni prostor.

5.Odlično Darilo: odlično darilo za družino, prijatelje in študentov na vsako priložnost, vključno z Božič, rojstni dnevi, in nazaj v šolo.Pomoč vaš otrok ostati motivirani na Dan Otrok s temi očarljiv svinčniki.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska