Avto HD Mobilnega Telefona Navigacijska Projektor HUD Avto Auto Display Winshield merilnik Hitrosti Polnjenja Head-Up Brezžični Avto Accossorr X8P1

Redna cena €6.27 €3.45
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zadnje Okno

Sku:w18995

Podrobnosti Izdelka

Opis:

1Wireless vhoda: Prihaja z brezžično polnjenje funkcijo, potrebujete le, da priključite kabel za polnjenje, medtem ko plujejo, kar je priročno za sebe.To je treba imeti izdelek za potovanja.

2Angle Vrtenja: Na zaslonu se lahko zavrti za 180 stopinj prosto, ki je primerna za vas, da izberejo ustrezen gledanja.Pregleden zaslon: zaslon uporablja high-definition vakuum-prevlečeni pleksi steklo, ki ne bodo ovirala vidnem polju med navigacijo in vožnjo, in ne zasedajo preveč prostora v avtomobilu.Izdelane z močno uporabnosti, ki je primerna za različne velikim zaslonom mobilnih telefonov.

3Easy za Namestitev: dno je omejeno s silikonsko blazinico, ki je stabilen in zanesljiv in ne pušča madežev na avto.Anti-skid in shockproof, obstajata dve posebne gume blazinice,, ki se lahko učinkovito preprečevanje mobilni telefon od tega, da vrč med vožnjo.

4Navigation Projekcija: mobilni telefon navigacijski vmesnik je popolnoma projicirano steklo zaslona na stojalo prek APP.Mobilno stojalo je tudi edinstvena stojalo, ki lahko nadomestijo tradicionalne sesalni podstavek.

5Filter Premaz Tehnologije: Uporaba filter tehnologijo za prevleko za odpravo odvečne razmišljanja, ali je dan ali noč, da je jasno vidna pod močno svetlobo.

Specifikacija:

Določitev metode: nedrsečo mat/silikonski mat

Barva: črna

Shell materiala: ABC z visoko temperaturo, odpornost/PMM jekla material

Seznam Vsebine:

1*pc Polnjenje Head-Up Zaslon

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Žice ali Brezžično - Žice