Sunglass Organizator Wall Mount Jasno Akril Sončna Očala Shranjevanje Za Steno, 7 Rež Za Sončna Očala Zaslon Doma Dekor Shranjevanje Očal

Redna cena €5.73 €4.01
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Dom Za Shranjevanje & Organizacije

Sku:w1792

Podrobnosti Izdelka

Naša edinstvena rešitev za shranjevanje ne le organizira sončna očala, ampak tudi doda pridih elegance za vaš prostor.Z enostavno namestitev, le pritrdite vijake na osnovni in prvi stolpec, ki je enostaven za stranke, da izberete.Idealno za začasno prekinitev stene, vrata, vhodi, dnevne sobe, spalnice, apartmaji in hiše.

Specifikacija:

Ime: okvir očal

Material: Akril

Teža: 73g

Paket Seznam:

Sunglass nosilec za stensko*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: Naše sunglass nosilec za stensko je zgrajen, da prenesejo težke razmere in izgledaš to počne.Izdelane iz visokokakovostnega akrila, to ne zlahka zlomi ali preoblikovanje, ki zagotavljajo trdnost in zanesljivost.

2.Prikaz sončna Očala: Montaža sončna očala iz eyeglass zaslon rack je praktično doma dekor možnost, da izgleda dobro za očala, sončna očala in očala hkrati.

3.Enostaven za Namestitev: bi se Izognili stene škodo z našo sunglass, držalo za na steno.Vstavite malih v velike stolpec, pritrdite vijake na osnovni in stolpcu, in našli popoln znamka na steno.Ni vrtanje ali lepilo je potrebno.

4.Uporaben Design: Idealen za verando, uporabi, opustitvi na zadnji očala in nujen element za steklo store zasloni, zaradi česar je enostaven za stranke, da izberete.

5.Vsestranski v Uporabo: Hang up to sunglass, držalo za na steno na kakršen koli prostor za stilsko in organizirano skladiščenje.Pogosto uporablja, da očala organizirano in lepa, to je kot nalašč za hiše, stanovanja, in v trgovinah.Idealen za notranje zadeve, dekoraterje, trgovina na drobno prikaže, in vsakdo, ki iščejo dodati, udobje in eleganco na svoj prostor.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Plastični
  • Vrsta - Shranjevanje Imetniki & Stojala
  • Številka Modela - Sončna Očala Rack Steno
  • Vrsto Namestitve - Stenske Tip
  • Razvrstitev - Non-zložljivo Stojalo
  • Uporablja Prostor - Dnevna Soba
  • Uporaba - Hrana
  • Poreklo - Celinska Kitajska