Trdi Kovček Brezžični Zvočnik Varstvo Torbica Nepremočljiva Brezžični Zvočnik Varstvo Torbica Za Brezžični Zvočnik

Redna cena €12.06 €8.44
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w17183

Podrobnosti Izdelka

Zaščitite vaš brezžični zvočniki on-the-go s trdim EVA in Oxford krpo primeru material.Featuring prenosni ročaj in ramenski trak, gladko, dvojno zadrgo, in izdelani za zvočnike, v tem primeru je odlično darilo za prijatelje in družino.

Specifikacija:

Ime:Trdi Kovček

Razpoložljive barve: vse črna, srebrno siva, obloge, črna zunanjost

Zunanje dimenzije: približno 28.5x11x9.5 cm/11.22x4.33x3.74 cm

Material: EVA+Oxford krpo

Seznam Vsebine:

1*Trdi Kovček

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nosite Udobno: "S to težko torbo zasnovan za zvočnike, lahko potovanje brezskrbno poznavanje zvočnika in kabel v celoti zaščitena hkrati pa zlahka prenosljiv.

2.Nositi Tudi: To trmast vrečka zagotavlja neprimerljivo zaščito proti vodi, prahu in vpliv škodo na vaših zvočnikov zaradi svoje težke trdi EVA in Oxford krpo gradnje in nepremočljiva funkcije.

3.Enostavno Delo s: To trdo torbico, ki vsebuje dve različni izvajanje metode: prenosni ročaj in ramenski trak: da so primerna za vas, da pojdi ven vsak čas.

4.Dvojno Zadrgo onvenience: Naš trdi kovček za zvočnik značilnosti nemoteno, težka dvojno zadrgo design, ki se odpre v celoti, ustvarjanje enostavno dostopnost za zvočnik.Sedaj lahko enostavno dati ali vzeti vaš zvočnik brez kakršnih koli težav.

5.Odlično Darilo: Naše trdo torbico, ki zagotavlja maksimalno zaščito za svoje pripomočke, medtem ko na prostem.Gre s trajno škatla za shranjevanje in ramenski trak, zaradi česar je kot nalašč darilo za prijatelje in družine, ki radi potujejo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Adapter