Avto Grelec Defroster Ljubitelje Avto Grelec Električni Grelec 12V Lažji Grelec Hitro Ogrevanje Odtajane Defogger 360 Stopinj Vrtljiv Avto

Redna cena €9.04 €4.70
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Nalepke

Sku:w1692

Podrobnosti Izdelka

Avto Električni Grelec 12V Odtajane Defogger 150W nadzorni Plošči Sedež Grelec 360 Stopinj Vrtljiv Okno Defogging Odtajanje Ogrevanje Fan

Funkcija:

1. Nizka raven Hrupa: avto grelec defroster fan značilnosti edinstveno obliko, ki deluje z nizko stopnjo šuma, hkrati pa nudi močan topli zrak, krepitev ogrevanje učinkovitost vašega avtomobila/SUV/tovornjak.Uživajte mirno in udobno vožnjo izkušnje, medtem ko bivanje toplo.

2. Hitro Ogrevanje: Ta avto električni grelec zagotavlja hitro ogrevanje zmogljivosti, zaradi česar je primerna za širok razpon ogrevanje potrebe.Z močno 150W izhod, to je prenosni grelnik oddaja topel zrak v nekaj sekundah, učinkovito odpravlja hladno in odrevenelost, ki pozimi vozi.

3. Prenosen in Enostaven za Uporabo: Za odmrzovanje defogger je kompaktna in uporabniku prijazna.Je lahek, enostaven za prevoz, in zavzema minimalen prostor.Lahko preprosto shranite v vaše vozilo, ko ni v uporabi.Preprosto ga priključite v 12V avto vtičnico in uživajte instant toplino.

4. Varen in Trajen: Izdelano iz ABS in toplotno odpornega polimera PP, ta prenosni električni avtomobil grelec ventilator je praktično komercialne grelne naprave.To vključuje avtomatsko ogrevanje, pregreje zaščite in uporabniku prijazna, zagotavljanje energetske učinkovitosti in trajnosti.

5. Vsestranski Aplikacije: Izdelana iz toplotno odpornega polimernih materialov, to okno defogging odtajanje ogrevanje fan je idealen za avtomobile, avtodome, in RVs.Doživite udobje in varnost v celotnem letu, ki zagotavlja toploto pozimi in hlad poleti vozi.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Velikost izdelka: 140.00x100.00x95.00mm/5.51x3.94x3.74inch

Dolžina Kabla: Pribl. 110 cm/43.31 palčni

Material: ABS toplotno odporni trdega PP

Napetost: 12V

Moč: 150W

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Avto Grelec Fan Defroster

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Dolžina - 140 mm
  • Napetost - 12V
  • Element Teža - 280g
  • Postavka Višina - 95 mm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - ABS Toplotno Odporni Trdega PP cm
  • Ime Modela - Avto Grelec Fan Defroster
  • Element Širina - 100 mm
  • Zunanje Testiranje Certificiranje - NOBEN
  • Postavka Vrsta - Ogrevanje & Ventilatorji
  • Blagovna Znamka - VODOOL