400 KOS Črnega Aluminija Zlitine Kartico Graviranje Kovin Poslovni Obisk Poslovne Kartice Prazno 0,2 Mm Debeline

Redna cena €51.01
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Sku:w16677

Podrobnosti Izdelka

400 KOS Črnega Aluminija Zlitine Kartico Graviranje Kovin Poslovni Obisk Poslovne Kartice Prazno 0,2 Mm Debeline

Zadostna količina: lahka in tanka, lahko naredite svojo lastno vizitko tako, da sebi ali drugim.

Visoka kakovost: Aluminij poslovna kartica je izdelana iz aluminijeve zlitine, močan in ne enostavno za bend, ki je primerna za graviranje ali odpravljanje napak, lahko natisnete želeno besedilo ali vzorec na poslovne kartice

Ustrezno velikost: velikost aluminija poslovno kartico je 8,6 x 5.4 cm (dolžina x širina), ki je prave velikosti, enostaven za prevoz in shranjevanje; površina poslovne kartice je, gladke in sijoče, rob je ne grobo, visoko-kakovostni razred in velikodušni.

Širok obseg uporabe: Aluminij poslovne kartice se lahko uporablja za spodbujanje kovinski podjetja VIP kartice, darilne kartice, kovinske ploščice z imeni, namizne kartice, nalepke kartice, vizitke, namizne kartice, darilo, kovinski karte, itd.Je vgraviran logotip, ki bo trajal večno in je trajno.

Lepe darove: poleg tega, da za izdelavo poslovnih kartic ob posebnih priložnostih, lahko tudi opremiti vaš dom pralni, da bi vaš najljubši poslovne kartice; v različnih festivalih, boste lahko tudi to, da na njej ni aluminija vizitke za tiste, ki želijo, da ga.

barva: črna

Material: Aluminij Zlitine

Velikost: 0,2 mm Debeline

Vsebina Paketa:

400 x Aluminij zlitine kartico

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska