Moške Izpuščaj Stražar Plavati Hlače Nastavljiv Moške Kopalke, Moške Kopalke Plavati Debla Poenostavljeno Stisnjen Udoben Nastavljiv

Redna cena €4.47 €3.12
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vodni Športi

Sku:w165737

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Dirke in Usposabljanje Kopalke suši izjemno hitro, v nekaj minutah po prihodu iz vode, ki vam pomaga znebiti mokro izkušnje po kopanju.To je tudi zelo zračen.

Specifikacija:

Ime: Moške kopalke

Material: približno 82% poliester + približno 18% spandex

Velikost.

XL : Primerna za višino 170-175 teže 65-70 kg/143-154lb

2XL : Primerna za višino 175-180 teža 75-80 kg/165-176lb

Seznam Vsebine:

1* Moške kopalke

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Udobno in Mehko: Naše Moške Plavati Jammer zagotavlja udobno nošenje izkušnje in je idealno za plavanje.Narejena je iz 82% najlon, 18% spandex, ki je mehko, koži prijazno, in trpežne, ki vam zagotavljajo udobje.

2.Zračen in Suh Hitro: Te Dirke in Usposabljanje Kopalke je zelo dihanje in hkrati suši izjemno hitro, boste le morali počakati nekaj minut, ko gre ven in se posuši, ne pušča počutiš mokro ves čas.

3.Varno in Nastavljiv: Naše Moške Plavanje Prtljažnik je zasnovan z mehko mrežasto podlogo, da ne bo videl skozi, tako da ga lahko uporabljate brez skrbi.Prav tako ima elastiko pas in nastavljiv vrvico.To vam omogoča, da prilagodite elastičnost glede na vaš obseg pasu.

4.Vodni Športi Potrebščine: To Nastavljiv Moške Kopalke je nuja za vodne športe.Zaradi svoje visoke klora odpornost, preprečuje škodo, ki jo povzroča klor v vodi, da se kopalke in je tako povsem primerna za vodne športe, kot so plavanje, vodni športi, zabaviščni park, igre, sprostitev v sonce, plaže, sončenje, in deskanje.

5.2 Velikosti na Voljo: Ponuja dve velikosti tem Hitro Suhe Kopalke za vas, da izberejo, ki se XL: Primerna za višino 170-175 teže 65-70 kg/143-154lb in 2XL: Primerna za višino 175-180 teža 75-80 kg/165-176lb, priporočljivo je, da lahko izberete tisto, ki vam na podlagi vaše telesne višine in teže.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Spol - MOŠKI
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - najlon