Barvanje Knjige Za Otroke Starosti 2-4 Zabavno Mini Kolorit Večino Knjig Za Otroke Zabavno 4 Knjige Izobraževalne Mini Knjige Spodbujajo Otroke, Wellness

Redna cena €6.72 €2.42
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Ustvarjalce

Sku:w16471

Podrobnosti Izdelka

Krepitev ustvarjalnosti in povečanje roko oči usklajevanja z našo slikarstvo kolorit knjige.Kot nalašč za Rojstni dan in Božična darila za otroke in odrasle, ki so podobni.Te knjige ponujajo preprosto, vendar prikupen način, da se naučijo igrati z barvami.Easy-to-play modela, zaradi česar je zabavno in prijetno dejavnosti za vse starosti.

Ime izdelka: risanje grafitov knjiga

Izdelek material: papir

Na embalaži izdelka: color box

Velikost izdelka: (pribl.)21*14.5 cm/8.27*5.71 cm

Izdelek color: color

Ustrezno: Primerna za otroke, starejše od treh let

Funkcija: Spodbujanje otrokovih interesov in izboljšati svoje roke-na sposobnost razmišljanja in sposobnost

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razlike v velikosti.

Seznam:

1set*slikarstvo kolorit knjige(4 knjige)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izboljšanje Ustvarjalnosti: To Voščenka Slikarstvo Knjiga je odlično orodje za krepitev otrokove ustvarjalne zmogljivosti, ki jih spodbuja njihovo zanimanje za umetnost.Ta dejavnost knjiga je sestavljena iz različnih vzorcev in modelov, ki motivirajo otroke, da se izrazijo.

2.Krepitev Ustvarjalnosti: To voščenka slikarstvo knjiga, ki pomaga otrokom, da izboljšajo svoje praktične sposobnosti in vlak svojo roko oči usklajevanja, kot so ustvarjanje barvita umetnin.

3.Praktično Darilo: Pazi na otrokovo ustvarjalnost letenje s to voščenka slikarstvo knjigo.Kot nalašč za rojstni dan, Božič ali veliko Noč, to je odlično darilo za navdihuje domišljijo in umetniškega izražanja v mladih glavah.

4.Izboljšanje miselne Spretnosti: Spustiti vaš otrok je ustvarjalnost z našimi inovativnimi voščenka slikarstvo knjigo.Oni učijo, da se igrajo z barvami in oblikami, medtem ko raziskuje svoje domišljije in izboljšanje dragoceno razmišljanje spretnosti skozi radost odkrivanja.

5.Trpežnih Materialov: Odklepanje vaš otrok je ustvarjalnost s to neškodljivo in varno voščenka slikarstvo knjigo.Svoje odlične kakovosti zagotavlja, neškodljiv in okolju prijaznih materialov.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska