Praskanje Slikarstvo Za Otroke 10pcs Mavrica Nič Stranka Naklonjena Risanka Otrok Papir DIY Grafiti Orodje, Ročno Poslikano Nič

Redna cena €3.71 €1.85
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosni Računalniki & Pisanje Blazine

Sku:w16456

Podrobnosti Izdelka

Sprostiti svojo ustvarjalnost, brez truda z našo Nič Umetnost-Obrtnih Zvezek.Ni potrebna orodja za risanje živali in gojiti svojo roko oči usklajevanja, medtem ko krepitev ustvarjalnosti.Odlično darilo počitnice za otroke in odrasle, ki so podobni.

Tip: nič slikarstvo

Količina: 10 listov/knjige

Značilnosti: DIY

Uporablja predmete: otrok

Seznam:

Praskanje Slikarstvo za Otroke*1 (10pcs)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Uporabite domišljijo: Sprostiti ustvarjalnost in izboljšanje domišljijo z Nič Slikarstvo Otroci Obleko ustvarjalno DIY kit, ki omogoča otrokom, da ustvarite edinstvene umetnine.

2.Enostavno upravljanje: Sprostili, pisane za strganje off premaz s priloženim bambusa nabodalo.Naš Nič Slikarstvo Otroci Obleko je kot nalašč za mlade umetnike, ki želijo ustvariti omamljanje umetnine z lahkoto in brez orodja.

3.Izboljšanje roko oči usklajevanja: Za odkrivanje različnih barv hiddens pod črno površino, ki so lahko razvijali svojo roko oči usklajevanja, izboljšanje koncentracije in potrpežljivosti, in kar je še pomembneje, uživajte v ustvarjanju!

4.Raznoliko Ustvarjanje: Se lahko izbirate različne risanka-zgleduje živali in krajinskih modelov z 10 notranji strani, vse, prilagojene njihovim željam in potrebam.To je idealen dejavnosti za ure in ure zabave in ustvarjalnosti.

5.Super Darilo: to Nič Slikarstvo Otroci Obleko je izbira veliko darilo za vse priložnosti - počitnice darilo za rojstni dan ali stranka korist - da je prepričan, da presenetite otroke z urah, ustvarjalni in zabavni igri.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Risanje Knjiga