Lollipop Strani Boben z Sladkarije Palčka Preprost Tolkala Glasbila Izobraževanja Orodje za Enostavno Upravljanje

Redna cena €2.97 €1.69
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Glasbila

Sku:w160776

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Visoko kakovost: Ti lollipop glasbila so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, ki so trajno in težko, da bi prekinil ali deformira.Lollipop mavrica-barva svetlo.

Enostavno upravljanje: morate le, da drži z roko in se ga dotaknete z desno roko, da proizvajajo zelo jasno in lepo instrument zvok, ki je zelo prijetni za uho.Ti instrumenti so primerni za spodbujanje ritem in gojenja glasbeni talent.

Glasbena igrača: lollipop oblike, s svetlo mavrica-barve so enostavno, da bi pritegnili otroško pozornost.Veliko tolkala instrument, ki se lahko razvije otroško ritem, več čute in sposobnosti.

Multi-namen: Tolkala instrumenti se lahko uporabljajo v številnih priložnostih, kot so Božič, Novo Leto, poroke, poročne tuši, rojstni dnevi, itd.Ti ročno izdelani instrumenti so prav tako kot nalašč za dodajanje vesel atmosfere za vaše stranke.

Ko lollipop boben je strucks, da bo jasen zvok, ki vam in vaši družini prijetno doživetje in zabavo.To je zelo primerna za igranje skupaj ali darilo za koga drugega.

Specifikacije:

Material: Poliester Boben Kože+ABS+Goba Boben Hammer Head

Velikost: Kot Je Prikazano Na Sliki

Paket Vključuje:

1x Ročno Boben

1x

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Številka Modela - A70D3TK304038
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • velikost - As Shown In The Picture
  • Blagovna Znamka - OOTDTY
  • Material - Poliester Boben Kože+ABS+Goba Boben Hammer Head