Za PS5 Krmilnik 4 Nazaj Gumbe & Backplate Programable Remap Komplet za PS5 BDM 010 & BDM 020 Nazaj Vesla Prilogo

Redna cena €43.31 €39.84
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Igre In Oprema

Sku:w16000

Podrobnosti Izdelka

Za PS5 Krmilnik 4 Nazaj Gumbe & Backplate Programable Remap Komplet za PS5 BDM 010 & BDM 020 Nazaj Vesla Prilogo

O tej postavki

1. OPOZORILO - primerna Le za BDM-010 BDM-020, ne za BDM-030, prosimo, potrdite svojo controller model pred nakupom.

2. Podpira Kartiranje 15 Gumbi Za Vesla -×/○/□/△/↑/→/↓/←/L1/L2/R1/R2/L3/R3/sledilne ploščice, ki se lahko uvrsti nazaj vesla.

3. Dve Ali Več Tipk Hkrati Preslika V Eno Vesla - najnovejše nadgrajeno funkcija vam omogoča, da zemljevidu dveh ali več tipk, da isti blazine hkrati, zaradi česar je primerna za vas, da opravlja več operacij hkrati v boju igre, sprostitev prsti in se izognili zmedi.

4. S Funkcijo Turbo - Turbo funkcijo omogoča tipko, da se sproži neprekinjeno, brez potrebe za igralca večkrat pritisnite gumb.To pa lahko bistveno izboljšajo stopnjo odpuščanja, še posebej v igrah, ki zahtevajo hitre in stalne sproži določene akcije, kot je na primer način za fotografiranje ali spopadov igre.

5. mproved Konkurenčnost V tekmovalnih Iger na srečo - S premikanjem določenih funkcijo gumbov "nazaj", lahko igralci lažje izvajanje več dejavnosti hkrati, izboljšanje igre, odzivnost in natančnost.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 1 Ocene Napišite pregled

Gost

Ročaj ni udobno bodo misclely 100% Enostavno, kot extreamerate namestitev In gumbov na PCB so enake za 1000-2000 ur aktivnega igranja bo umrl, in ali bo brezplačno zamenjavo, bomo vedeli, kasneje bo pregled dodaj. Ko vidim, da je tukaj 1 To je turboklik o tem..

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Združljiv Znamko/Model - Sony
  • Združljiv Sony Model - PS5
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - inRobert