Risanje Projekcija Kopiranje Risalno Desko Slikarstvo Orodja Za Učenje Tabela Risal Optični Risalno Desko Univerzalni Mobilni Telefon

Redna cena €5.58 €2.79
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izobraževalna Oprema In Potrebščine

Sku:w15644

Podrobnosti Izdelka

Bomo ladja blago vam v 48-72 ur od oddaje naročila.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas takoj in vam ponujamo najboljše nakupovalno izkušnjo!

Hkrati pozdravljamo tudi padec ladijskega prometa in vam ponujajo največje popust za več nakupov!

Točki:

Optični Imaging Načelo: slika ni predvidenih na papir.Skozi objektiv papir, lahko vidite sliki na sliki.Na sledilno ploščico ima dve plati, sprednji in nazaj, in projekcija učinek na obeh straneh je drugačen.Prosimo, uporabite spredaj.

Podpora za mobilne telefone in tablet: nosilec ima dve vrsti preplete metode, ki so enostavne in hitro zbrati in podpira večino mobilnih telefonov in tabličnih računalnikih.

Smart APP: Si lahko prenesete APP "Svinčnikom Skico" ali sorodne programske opreme za vaš telefon ali tablični računalnik, izberite svojo najljubšo fotografijo in jo pretvori v skico, nato lahko začnete slikarstva.

Objektiv je izdelan iz visoko kakovostnih materialu PC, ki ima dobro žilavost in ni enostavno, da bi prekinil.Vam ni treba natisniti vse fotografije, je okolju prijazna in energetsko učinkovita.

To Sledenje Vozilu Komplet pomaga razviti roko oči usklajevanja in osnovne sposobnosti za risanje brez povzročanja poškodb oči.

Specifikacije:

Material: Plastika

Velikost:za 6,5 palčni:10*18 CM,9 inch:20*13,5 CM,12:26*19 CM

Package Vključeni:1Set

Konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm

Topel Nasvet :

Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, zaslon svetlost/kontrast nastavitve, itd, lahko pride do rahle razlike v barvnem tonu spletni strani je fotografija in dejanski predmet.

Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1cm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska