Stojalo Za Oculus 2 Stojalo Za Oculus 2 2 Stojalo Aluminij Zlitine Stabilno Organizator Wall Mount Postaja Za Oculus 2 Slušalke Zaslon

Redna cena €52.83 €26.41
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w15129

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Naša razstavna stojala so izdelana posebej za vaše VR slušalke.Zaslonu je pladenj je dovolj široko, da desni razdalja od objektiva ščiti vaše slušalke v najbolj stabilen položaj na navpično stojalo, brez skrbi, praskami.

Značilnosti:

1. Trajno: stojalo je izdelano iz težkih trajnega materiala, ki omogoča, da uživajo lahek, zanesljiv gradnje.Aluminij zlitine stojalo zagotavlja več stabilnosti za vaš VR slušalke, odpravo nevarnosti naključnega zdrsi ali padci.

2. Non-slip Pad: Postavite slušalke na to strokovno stojalo za bolj futurističen videz.Baza je zasnovana z nedrsečo pad, ki se naredi za Quest 2 stojalo bolj stabilen in lahko postavite VR slušalke trdno na mizi.

3. Enostaven za Uporabo: VR stati ne zahteva montaže.Samo kraj vaše Prizadevanju za 2 ali za slušalke in dotik krmilniki v VR Stojalo in očarati svoje prijatelje, tako da vaš desktop uncluttered in spektakularen.

Združljiv VR Modeli:

Stojalo je združljiv z večino standardne velikosti VR slušalke in dotik krmilniki.Sklada tudi z drugimi VR slušalke, vendar ne krmilniki.

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: aluminij zlitine

Velikost: o 416*119.8*98mm/16.37*4.71*3.85 cm

Seznam Vsebine:

VR Stojalo*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Stojalo zagotavlja več stabilnosti za vaš VR slušalke, odpravo nevarnosti naključnega zdrsi ali padci in s svojo kompaktno obliko, ga lahko preprosto potovanje z njim.

2.elegantno: Postavite slušalke na to strokovno stojalo za bolj futurističen videz.Osnova je zasnovan z nedrsečimi blazinicami, da bi stojijo bolj stabilen in lahko postavite trdno na mizi.

3.Naše VR zasloni so izdelani posebej za vašo VR slušalke.Zaslonu je pladenj ščiti vaš VR slušalke v najbolj stabilen položaj na navpično stojalo, brez skrbi, praskami.

4.Združljiv Model: Združljiv z večino standardnih velikosti VR slušalke in dotik krmilniki, vendar ne krmilniki, kot so PSVR, ali Pro, G2, in druge najpogostejše vse-v-enem VR slušalke.

5.Enostavno Upravljanje: Ni skupščine, ki je potrebna; in dal vaš 2 ali slušalke in dotik krmilniki v VR Stojalo in da za svojo mizo uncluttered in spektakularne; prijatelji bodo navdušeni.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Združljiv Blagovne Znamke - Za Quest 2
  • Blagovna Znamka - Rondaful
  • Združljiv Model - Za Quest 2
  • Vrsta - Posnetek
  • Poreklo - Celinska Kitajska