Ptica Kritje Za Kletko Windproof Black-out Noč Kritje Za Majhne Ptičje Kletke, Kletke, Dodatki, Izdelki za Hišne živali Moteča In Svetlobe

Redna cena €5.52 €3.86
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Sku:w1460

Podrobnosti Izdelka

Naše ptičje kletke kritje senci je kot nalašč za zagotavljanje dihanje in ne zamašen okolja, hkrati pa ustvarja toplo vzdušje.To je priročno za vas, da spremenite vode, krme, in čisto ptičje kletke, s svojo enostavno odpiranje in zapiranje design.

Specifikacija:

Ime izdelka: Ptičje kletke plašč

Material: tkanina

Velikost izdelka: približno 29.5x22x40cm/11.61x8.66x15.75 cm

Paket Seznam:

Ptičje kletke pokrov*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izbrani Material: Zagotovitev vaše ptice spati trdno in udobno v zimskem času z našimi ptičje kletke kritje.Odlična kakovost bombaža in platna, materiali nudijo visoko odporne na senčenje in izboljšano toplino izolacija, zaradi česar je dihanje in ni zamašen.

2.Uporabniku prijazen Zadrgo Design: Brez odstranjevanje pokrova, vsi-okrog zadrgo zaprtje zagotavlja enostaven dostop do ptičje kletke za čiščenje, hranjenje in vode, spreminjanje, shranjevanje vašega časa in truda.

3.Ptičja prijazna: Naše birdcage zajema značilnosti nastavljiv koti za vaš tič je prednost in optimizirana prezračevanje.Uživali brezskrbno sunlit obdobja z nalepke na obeh straneh za šop trave-prost odpiranje in zapiranje pokrova.

4.Enostavna Namestitev: Ta ptičje kletke kritje ne moti hkratno namestitev plemenskih polje, kopalna kad polje, napajalni ali kateri koli drugi dodatki, zaradi česar je življenje vaš tič bogatejši in bolj udobno.

5.Krepitev Vezi: barva in vzorec coverall tekme značilnosti ptic, ki ustvarja toplo vzdušje in omogoča ptica, da se počutijo svojo ljubezen.To krepi vez med vami in ptice.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - VLAKEN