Mehurček Gibanja Inclinometer za Fizikalne Terapije Goniometer Merilno Orodje, Portable Home Kota Merilni Instrument Ravni #W0

Redna cena €12.75 €6.37
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov

Sku:w145174

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1.【Izmerite Obseg Gibanja Natančno】S 360-stopinjsko obračanje gumba, vam pomaga, da izmerite obseg gibanja natančno.Zagotoviti popolno oskrbo za vaše bolnikih z Mehurček Inclinometer!

2.【Jasno Pisave】Usklajena puščice vodnik vam pomaga, bodite potrpežljivi za izboljšano sejo, in jasno, lahko berljive pisave, zmanjšati oči seva in dobili zanesljive meritve hitro.

3.【Ne-leak Design】Smo testirali vsak enota za zagotovitev, da je pravilno zaprti, da se vzdržijo vsakodnevno uporabo.Kompaktna velikost, ki je enostaven za prevoz, ki vam omogoča, da ga uporabljate kadarkoli in kjerkoli.

4.【Široko Paleto Uporabe】Ukrepov obsega gibanja v vratu, ramenih, kolkih, zapestja, na hrbtu, itd.Fizično Mehurček Inclinometer je kot nalašč za učilnico ali v pisarni.

5.【Široko Uporabljajo Ljudje】Naše Mehurček Inclinometer lahko izboljša udobje in natančnost vaše prakse, ali ste kiropraktik, ZDRAVNIK ali strokovno, uporabite ga lahko proficiently.

Opis: kot Nalašč za učilnico ali v pisarni, Mehurček Inclinometer ukrepov obsega gibanja v vratu, ramenih, kolkih, zapestja, nazaj in več.Jasno, lahko berljive pisave zmanjšuje oči seva in dobi zanesljive meritve hitro.

Specifikacija:

Ime: Bubble Inclinometer

Material: PP

barva: Bela

Velikost: približno 100*80*7mm/3.94*3.15*0.27 v

Seznam Vsebine:

1 * Mehurček Inclinometer

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Podpora - Dropshipping/Trgovina
  • Blagovna Znamka - VAHIGCY