Nova Prilagodljiva Mizo Velike 22 cm+22 cm 5X USB LED Povečevalno Steklo 3 Barve Osvetljeni Lupo Lučka Loupe Branje/Predelati Spajkanje

Redna cena €49.40 €29.64
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov

Sku:w140445

Podrobnosti Izdelka

OPOMBA:

To povečevalno steklo, ki je 22 cm+22 cm zložljive dolgimi rokami barvno temperaturo svetlobe LED, ki se lahko prilagodi v 3 korakih in svetlost lahko prilagodite v 11 korakih !!!

Specifikacija:

Povečevalno Steklo Več:5X LED Povečevalno Steklo

LED:60 SMD LED Luči

Premer leče:105mm/4.13"

Zatemnitev: Gladko Zatemnitev; 3 Barvni Načini

DC Adpater: 5V 2A

Funkcija:

1.Trajno kovinsko sponko, ki se lahko določi za vsako ravno površino, ki je manj kot 2.56 "/ 6.5 cm (max) debel.To prihrani prostor, preprosto pritrdi na mizo, delovno mizo.

2.Svetilke glavo, se lahko prilagodi 220 ° gor in dol, in 360 ° swvel. 22 cm+22 cm zložljive dolgimi rokami,180°/135°, se lahko prilagodi.

3. Povečevalno steklo z LED luči, barvno temperaturo svetlobe LED, ki se lahko prilagodi v 3 korakih in svetlost lahko prilagodite v 11 korake, je lahko izpolnjevanje različnih delovnih okoljih.

4.Primerne za branje, ki delajo/ računalnik plošče/ nakit oblikovalci/ umetnosti, obrti, hobi/varjenje predelava/nego kože, kozmetični,se lahko uporabijo splošno.

Paket vključuje:

1 X Aluminij Zlitine Navadnih

1 X Povečevalno Steklo

1 X Mini Ključ

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključno z ladijskega stroškov.Mi bomo poslali postavke v najkrajšem možnem času.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na čas, ko dobite paket.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo viri, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - XMSJ
  • Material - Drugo
  • Številka Modela - povečevalno steklo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • S Svetlobo Ali Ne - Da,
  • Vir Svetlobe - LED Luči
  • Slog - Stalni Slog