Shranjevanje Primera za Slušalke ForLenovo GM2 Pro Brezžične Slušalke Silikonski Zadrgo Težko Nosijo Vrečko Za Brezžične Slušalke

Redna cena €6.45 €2.38
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Sku:w1398

Podrobnosti Izdelka

Slušalke Shranjevanje Primera S ilicone Torba ForLenovo GM2 PRO Slušalke Potovalna Torba Silikonsko Ohišje Za Brezžične Slušalke

Bullet Točk:

1.Vrhunsko Drop-Odpornih: Oblikovana z vrhunskih materialov, to močno in trajno shranjevanje slušalke primeru zagotavlja drop-odporen silikonski upreti poškodb zaradi naključnega kapljice.Odlično trpežnost in trmast načrt zaščito slušalke od škode, ki zagotavljajo dolgotrajno delovanje.

2.Odlična Zaščita: poslovite od opraskan ali poškodovan slušalke.Naše Slušalke Shranjevanje Primeru zagotavlja vse okrogle zaščito, ki v celoti prekriva vaš slušalke, da bi se izognili učinkov in trkov.S celovito zaščito, lahko podaljšate življenjsko dobo vaše dragocene slušalke.

3.Prah-Dokazilo Funkcija: Ta slušalke shranjevanje primera preprečuje prah in umazanijo, ki vstopajo na vaše slušalke, da jih očistite in ali deluje pravilno.V primeru, da se prilega tesno, da slušalke, ustvarjanje pečat, ki blokira vse neželene delcev.

4.Dobro delo za Vas: Zasnovan z natančnostjo, naše slušalke shranjevanje primera popolnoma prilega GM2 PRO slušalke z gumbi, vmesniki in senzorji za vse, ki so izpostavljeni za lažji dostop.

5.Idealen Prijatelji Darila: Naše slušalke shranjevanje primera ni le praktična in lepa, temveč tudi modni dodatek, ki se lahko ujema z vsako obleko.Ali želite, da ga uporabljate za sebe ali da ga kot čudovito darilo za vaše prijatelje in družino, našo slušalke shranjevanje primera je odlična izbira.

To domiselno narejen v primeru zagotavlja močne in trajne vsestransko zaščito za vaše brezžične slušalke.Operacijski običajno tudi po nenamerno pade, je zbledi-odporen, da omamljanje pogled.Idealna za zaščito vaše slušalke v času potovanja, telovadnici ali za vsakodnevno uporabo.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Slušalke Silikonsko Ohišje

Barva: črna/bela/rdeča/temno zelena/temno modra

Material: Silikon

Atribut: GM2PRO slušalke silikonsko ohišje

Neto teža: približno 30 g

Velikost izdelka:

(pribl.)7*5*3 cm/2.76*1.97*1.18 cm Opomba: velikost in teža se meri z roko, in je rahlo odstopanje od dejanskega eno.

Seznam:

Slušalke silikonsko ohišje*1

Carabiner*1

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - Rondaful
  • Paket - Da,
  • Številka Modela - Silikonsko Ohišje
  • Postavka Vrsta - Slušalke Primerih
  • Material - Silikonski