Električni Sušilnik Za Skubljenje Napravo Vtič Za Napajanje V Modelih Pero Odstranitev Pralni Kokoš Raca Gos Samodejno Epilator Dehairing

Redna cena €26.15
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vaflji Oblikovalci

Sku:w139458

Podrobnosti Izdelka

Plug-in/Polnjenje Perutnine Električni Sušilnik za Skubljenje Naprave Pero Odstranitev Pralni Kokoš Raca Gos Samodejno Epilator Dehairing

Električni Odstranjevanje Dlak Stroj Značilnosti:

Vgrajen high-power pure copper motornih

Hrane iz nerjavečega jekla cone glavo

Visoko torni stožec glavo design

Nepremočljiva self-zaklepanje stikalo gumb

Poenostavljeno telo počuti bolje

Specifikacije: Funkcija:

1. Zmogljiv Motor: Piščanec plucker stroj je opremljen z zmogljivim motorjem, ki je brez kratkega stika po dolgoročni uporabi.V plucker ne bo objemka perutninsko meso, zagotavljanje integritete perutnine telo.

2. Nadgradili Taper Glavo Design: Bolj kompakten konus glave zagotavlja bolj temeljito odstranjevanje dlak in hitrejše odstranjevanje dlak, hitrost, z odlično učinkovitost.

3. Nepremočljiva in Varnost celotnega stroja, ki je zasnovan tako, da bo nepremočljiva in varno obratovanje (pazite, da ne potopite celotnega stroja v vodi).

4. Enostaven Za Uporabo: To je priročno, da cary in bolj priročen za uporabo.

5. Široka Uporaba: Piščanec v naravi stroj se lahko uporablja za oskubljene turčija, pegatk, prepelice in druge piščancev.Je idealna izbira za živilsko predelovalno industrijo in domače kuhinje.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Perutnina Pero Plucker

Material: Plastika

Teža: Pribl. 485g/17.11 oz

Funkcija: Potegnite lase, odstraniti majhne lase, fine lase, žilne lase

Napetost: 100-240V

Package Seznam:

1 x Piščanec Plucker

1 x Adapter

Opomba:

1. Stroja je prepovedano, namakanje in spuščanje.

2. Prepovedano je, da drobovja dolge lase.Če obstaja veliko kodre na kavo, čiščenje kodre pred zagonom stroja.

3. Ta računalnik je v glavnem uporablja za drobovja majhne dlačice, fine dlake in ožilja dlake, ki jih je težko drobovja.

4. Ta stroj ne more oprati, in stožec glavo se ne smejo soočiti, da bi se izognili vode, ki teče v stroj.

5. Med uporabo naprave se normalno je, ročnih del, da se segrejejo.

Kako uporabljati:

Nasveti

1. Zdravljenje fine lase in mala las: vklopite napajanje stroja, uporabite vodja stroja v bližini perutnine kože vzporedno in zaniha nazaj in naprej, da ga odstranite.

2. Zdravljenje žilnih las: vklopite napajanje stroja, uporabite srednji del stroja za vzporedno in blizu perutnine kožo, uporabljati obema rokama za privijte perutnine kožo, in nato zaniha nazaj in naprej v eno smer

Nasveti: 1, Naprava je primerna za perutnino kratki lasje, majhne lase.

2, To je prepovedano, da se potopite stroj v vodo, da delujejo.

3, ne morejo delati neprekinjeno prikazan, je bolje, da pustite stroj ohladi, potem ko je delal za 40 minut

Dostavo način:

1.Če izberete "prodajalca Način dostave" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče! - Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2.2.Če izberete", ki Jih Express " pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.

3.3.Če izberete "Po Zraku" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.(cui)

prosimo, upoštevajte,:

1. Če izdelek se, bomo poslali najnovejše slog.Na videz se lahko spremenijo, vendar parametrov in funkcij, ostanejo nespremenjene.

2. Če proizvodni proces mehanske proizvodov zahteva varjenje.Tam bo rahlo varjenje sledi na varjenje točke.To je normalno in ne gre za napako.Če ste mislih, vas prosimo, kraj vaše naročilo in previdno.ali se obrnite na prodajalca, da preverite podrobno sliko.

3. Vse stroj, velikost in teža, merjena z naših rokah,morda so nekateri odklon,prosim, ne misli,

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Teža - Approx. 485g/17.11oz
  • Napetost (V) - 220V
  • Napetost - 100-240V
  • Material - Plastični
  • Blagovna Znamka - FFASTER
  • Moč (W) - 40W
  • Poreklo - Celinska Kitajska