Risanka Zmaj Keychain Kitajski Zmaj PVC Keychains obeske Lutka Obesek Stranka Dobave Stranka, ki Podpira Novo Leto Darilo Avto

Redna cena €3.91 €2.34
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Notranja Oprema

Sku:w1370

Podrobnosti Izdelka

Krasijo vaš tipke ali avto s to srčkan zmaj keychain.Narejen z snažan materialov, to ni enostavno deformirana, vendar je primerno za vsakodnevno uporabo.Svojo bleščečo rdeča in zlata načrta bo ulov veliko radovednih oči.Roke na ta vsestranski keychain, ki se lahko uporablja tudi kot obesek za avto.

Ime izdelka: PVC Zmaj Keychain

Teža izdelka: 71g/67g

Velikost izdelka: o 7*3*3.5 cm/7*4.7*3.5 cm

Izdelek, material: PVC

Package Seznam:

PVC Zmaj Keychain *1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zabavno in Ustvarjalno Opremo: Ta ljubek PVC zmaj keychain predstavlja Bog Bogastva, dodajanje simbol blaginje na ključe.Poslovite se od dolgočasnih keychains in pozdravljeni v ta luštna in živahna opremo.

2.Varna in Vzdržljiva: Izdelani z visoko-kakovostni PVC materiala, ta zmaj keychain zagotavlja zanesljivo zaščito brez popačenja.Njeno nedolžno, prijazen dizajn, ki omogoča popoln dodatek za brezskrbno uporabo.

3.Zanesljive Kakovosti: Po skrbno obdelavo, naša PVC zmaj keychain je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je gladek in nežen.To je udobno, da imajo in ne bo nič prsti.Plus, to je priročen za vsakodnevno uporabo in ne poškoduje tipke ali predmetov.Njegove žive in realistično oblikovanje je prepričan, da bi naredili vtis.

4.Simbolična Darila: Ta PVC zmaj keychain predstavlja srečo in bogastvo, in jih blagoslovi, miru in sreče na sprejemnik.To je lep smislu zgleduje po tradicionalni Kitajski lev ples, ki je način, da izrazite svoje najboljše želje.Rdeče in zlato načrt tudi pomeni, sreče in blaginje, in lahko pritegne bogastva in sreče.Lahko ga dal vaši sorodniki, prijatelji ali sami kot posebno in pomembno darilo.

5.Vsestranski Dekoracijo: Ne samo, kot je keychain, ta PVC zmaj se lahko uporablja tudi kot nahrbtnik, torbico, avto notranje zadeve, ali mobilni telefon čar.Da svoje predmete, bolj prepoznavno in privlačno s tem več-uporabljajte dodatno opremo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Dolžina - 7cm
  • Postavka Vrsta - Obeski Za Ključe
  • Vrsta Materiala - Plastični
  • Element Širina - 3cm
  • Element Teža - 0.00g
  • Posebne Funkcije - Kitajski Zmaj Obeski Za Ključe
  • Postavka Premer - 0.00inch
  • Poreklo - Celinska Kitajska