8pcs 5ml DIY Obrti Strokovni S Čistilno Ščetko Baby Napajalni Jasno Silikonsko Tekočino Kapalko Natančno Za Otroke Multifunkcijski

Redna cena €4.80 €3.60
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izobraževalna Oprema In Potrebščine

Sku:w13463

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

【Trajnih Materialov】Te tekočine droppers so narejene iz hrane silikona, ki ima dobre biokompatibilnost, in PP, ki je brez vonja.Je varen za uporabo v hrani in medicini.

【Z Lestvico】lestvica je natančno prilagoditi odmerek v času, in to je bolj priročno, da sprejmejo tekoče in dovajanje tekočine.Lestvica je vgravirana, ne natisne.

【Preprečevanje Zadušitve】okroglo glavo in ravno usta načrt je zasnovan za novorojenčka malčki, ki še niso naučili toto zmanjšanje bruhanje in zadušitve, ko hranjenje medicine.

【Enostavno Čiščenje】S kapalko se lahko očistijo z vrelo vodo in parnik, in silikonski del se lahko odstrani za lažje čiščenje brez vidnih madežev.Ščetka za čiščenje je vključeno.

【Široko Uporabo】paket vsebuje 8 paketi tekočih droppers v različnih barvah, ki se večinoma uporablja za izdajanje majhno količino tekočine, kot so hranjenje medicine in sok ali izpolnite majhne votline bonboni za izdelavo.

Specifikacije:

Material: POLIETILEN, Silikon

Barva: Oranžna (1pc), roza (1pc) , rdeča (1pc) , rumena (1pc) , zelena (1pc) , rose, rdeča (1pc) , temno modra (1pc) ,modra (1pc)

Velikost: (Približno)(L) 12 cm/4.7 palčni

Silikonski del dolžina: (Približno) 3,5 cm/1.38 palčni

Zmogljivost: 5ml

Paket Je Vključeno:

8pcs x Tekočine Droppers

1 x Čiščenje krtačo

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Razvrstitev - Pipeto
  • Številka Modela - NOBEN