200 G Zaščitna Rainproof Steklo Olje Film Odstranjevanje Krema za Steklo Čistilo Za Kopalnico Steklo Auto Avto Vetrobransko steklo vetrobransko steklo

Redna cena €13.18 €6.59
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Sku:w13183

Podrobnosti Izdelka

Ta vsestranski avto okno čistilo ohranja vaš stekla videti kot novo, ne da bi povzročil kakršnokoli škodo.Hitro prodre in odstrani trdovratne kontaminacije plasti na steklene površine, zaradi česar je kot nalašč za uporabo v kopalnicah, okna, in še več.Preprosto obrišite in varen za uporabo z vodo, tem čistejše je treba imeti za vse, ki želijo ohraniti svoje steklenih površin, čistočo.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Avto Steklo Olje Film Čistilec

Neto vsebina: 200 g

Obrazec: Smetana

Paket seznam:

Avto Steklo Olje Film Čistilo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgoročni Obrambo: avto steklo olje film čistilo ustvari zaščitni ščit, ki ohranja stekla videti jasno.Ga varuje pred praskami, umazanijo in UV žarki, hkrati pa se zmanjša potreba za pogosto čiščenje.Zaščitite vaš avto in ga hranite sije s tem močno čistilo.

2.Izboljšano formulo: Naš avto steklo olje film čistilo brez truda odstranjuje olje, film, prah in umazanijo iz vaše vetrobransko steklo, ki zagotavlja jasen in varno vizijo med vožnjo.Blage formula zagotavlja ni poškodb stekla in rešuje metlice problema hrupa.

3.Hitra in Učinkovita: Samo uporabljajo kreme za goba, obrišite in nazaj na steklenih površin, pranje z vodo in brisačo, da se posuši.Ni potrebe po strokovno orodja in veščine.

4.Multi-Purpose Cleaner: Ta vrh-opravljanje avto steklo olje film čistilo enostavno odpravlja trmast olje film, dež vložki, klimatska naprava vodo mesta, in spray barve, in se lahko uporablja na različnih površinah.To je kot nalašč za kopalnice, oken, in še več, in so primerni za dolgotrajno uporabo.

5.Globinsko Čiščenje: Ta izdelek hitro prodre in odstrani trdovratne kontaminacije plasti na steklene površine, kot so olje film, prahom, umazanijo in madeži vode.Uporablja mehčanje in popravila tehnologije za odpravljanje zamegljenosti in blackening, in obnovi jasnosti in preglednosti stekla.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega - Odstranjevalec