Vroče 2X Potapljaški Kompas 50M Nepremočljiva Potapljanje Kompas Elastično Vrv Potapljač pod vodo Smer Gledati, Oprema Pribor

Redna cena €45.97
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Sku:w13073

Podrobnosti Izdelka

Kompas ima trikotnik, ki označuje puščica, ki kaže na severnega magnetnega polja.

Strani majhno okno in rdeče referenčne linije so preproste, da se glasi azimut podatkov.

Lestvica obroči 0 in 180 ° stališče je, oziroma, če s položaja stolpcu, in ciljno smeri, ki jih lahko nastavite z vrtenjem obsega obroč.

Kompas je zasnovan na uravnotežen način, in kompas ne bo nagib in zbadanje okvir okna, pod pogojem, da ne horizontalno, kar bo povzročilo kompas marmelado.Znanstvena zasnova, ki se uporabljajo za obe severni in južni polobli.

Natančnost notranjega zob obsega obroč omogoča kalibracijo obroč bolj natančno in učinkovito pri zmanjševanju smeri napako. 50m vodotesen, primeren za globoko vodo delovanje.

Tekočinskih absorpcije svetlobe kompas lahko absorbirajo svetlobo virov, kot so sončna svetloba in svetloba, in oddaja nočni svetlobi, v temnih pogojih za pridobitev podatkov natančno.

Opremljen je z visoko gostoto, visoko kakovostne elastično vrv trak, ki je napeta in odporna na potegnite, in se lahko prilagodi.

Barva:črna+srebrna

Material:ABS+steklo

Velikost:8.2 x 6.2 x 3,5 CM

Vsebina Paketa:

2 x Kompasa

2 x trak

2 x angleški priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

ZCL

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska