Dež Oblakov Vlažilnik USB Noč Luč Za Prostor Urad Aromadiffuser Vode Spusti Zvok Z Daljinskim upravljalnikom Vlažilnik -A

Redna cena €58.99 €35.40
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Aparati

Sku:w13015

Podrobnosti Izdelka

Dež Oblakov Vlažilnik USB Noč Luč Za Prostor Urad Aromadiffuser Vode Spusti Zvok Z Daljinskim upravljalnikom Vlažilnik -A

1. Edinstvena in Modna Vlažilnik: zasnova je podobna dež oblakov, in je opremljena z raindrop design.Svojo modno in moderno obliko prinaša naravno dihanje, da je vsak prostor, zaradi česar je popoln okras za vsako družino ali v pisarni.

2. Barvita Noč Svetlobe: To vlažilnik je 7 barvni LED luči.Pritisnite in držite gumb, da prilagodite utripajoča lučka ali pa da ga na.Pritisnite in držite srednji gumb za več kot 3 sekunde, da izklopite napravo za vklop/izklop.Hitro en klik, lahko nastavite odvod vode ali sveti stroja.Pritisnite gumb na skrajni desni, da prilagodite količino dežja pade in vodni curek.

3. Ublaži Suhost: vlažilnik Zraka lahko učinkovito navlažijo suho kožo in pomagajo zmanjšati lušči in nos, krvavitev zaradi suhega.Samo odprite zraka vlažilnik, da uživajo boljše in bolj zdrav zrak.

4. Polnilna Design: USB neposredno priključite napajanje.S 300 ml vode velike zmogljivosti polje, prozoren rezervoar za vodo vam omogoča, da veste, kdaj želite dodati vodo.To tiho spalnica vlažilnik je zasnovan z ultra-tih zvok, za lajšanje stresa in vam pomaga zaspati na noč.

5. Z dežjem beli šum, spanje pomoči, zvok dežja, da vas spremljajo spanja; prihaja s pisanimi okoljske svetlobe, boljše izrisovanje vzdušje, noč svetlobe funkcija: aromaterapija eterična olja se lahko doda, vlaženja aromaterapija učinek;

Specifikacija:

Kapaciteta: 300 ml

Spray obseg: 15-20ml/h

Razsvetljava: Barvna Noč Svetlobe

Padavin design: brez dežja, rahel dež, močan dež

USB neposredno napajanje: 5 2A

nasvet: priključite v

velikost: 251 x 160 mm

Material: ABS

barva: A-les barve / B-bela

Vsebina Paketa:

1 x Vlažilnik

1 x Daljinski upravljalnik (brez 2xAAA baterije)

1 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Blagovna Znamka - FGHGF
  • Vlaženja Metoda - Megle Razrešnice
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Hrup - 36db
  • Napetost (V) - 110V
  • Zmogljivosti - 1L
  • Moč (W) - 10w