Jed Čiščenje Čarobno Krpe Za Enkratno Uporabo, Ki Niso Palico Za Olje Dishcloth Dvojno Plast Večnamensko Brisačo Kuhinjo Pan Pot Jedi Krpe Za Tla

Redna cena €13.37 €6.69
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Sku:w12982

Podrobnosti Izdelka

Bullet Točk:

1. Dodatne Žice, Tkanje: Brez poškodb vaše lonci ali roke, naše Večnamensko-Opraskajo Žice Dishcloth ponaša zmogljivo čistilno delovanje zahvaljujoč napredni predalčni tkanje tehnologije.Izdelan z visoko kakovostnih žice material, ga je mogoče enostavno odstranjevanje trdovratnih madežev, kot so rja in olja, medtem ko preostale nežno na vaše kuhanje.

2. Povzdignil Svojo Čistočo Igre: Povzdignil vaš čiščenje igro z našo ne-nič žice dishcloth.Featuring edinstveno fine pore, design, to brez truda daje bogato peno, kadar so mokre, zaradi česar je kot nalašč za čiščenje posode, lonci in ponve.Uporabite suho za reševanje maščoba in umazanija na žari, peči, in drugih površin.

3. Enostavno Vzdrževanje: Takoj absorbira vlage, ta inovativna rib obsega kariran dishcloth zagotavlja, brez težav čiščenje in hitro sušenje za dobro vzdrževana, kuhinja izkušnje.

4. Izjemno Trpežnost: Uživajte trajnost in večkratno uporabo naravo našega večnamensko-opraskajo žice dishcloth.Na stotine opere brez ruši, kar vam prihrani denar in zmanjšanje odpadkov.Ne skrbite za krpanje z našo overlock vbod šive, ki zagotavljajo dolgotrajno delovanje.

5. Primerno Sceno: Doseči čist rezultate z našo žice dishcloth, kot nalašč za čiščenje kuhinjska posoda in pribor, elektronika, vozila, in še več.Njegova trpežna in prilagodljiva zasnova, zagotavlja zanesljivo in učinkovito delovanje, zaradi česar je idealen dodatek za čistila.

Opis:

Naši Niso Nič Žice Dishcloth zagotavlja zmogljivo čistilno delovanje, ne da bi poškodovali površine.Fine pore design zagotavlja močno penjenje sposobnost in je izdelana iz inovativnih rib obsega kariran tkanine.To za enkratno uporabo krpe, ki je idealen za čiščenje kuhinjske pripomočke, vozila, elektronika, in še več!

Specifikacija:

1. Izdelek: Multifunkcijski-opraskajo Žice Dishcloth

2. Izdelek Material: PVA

3. Velikost izdelka: (pribl.)20*20 cm/7.87*7.87 cm

4. Izdelek Teža: 200 g

Seznam vsebine:

Multifunkcijski-opraskajo Žice Dishcloth*5

Čopič*2

Kavelj*2

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - 100% Rayon
  • Uporaba - Doma Naprave
  • Funkcija - Okolju prijazno
  • Številka Modela - Brez praske Žice Jed krpo
  • Proizvodnja - Čiščenje Pad