Golf Range Finder Torbica Golf Range Finder Imetnik Range Finder Nosijo Vrečko Z Carabiner Univerzalno Golf Rangefinder Imetnika

Redna cena €3.73 €2.61
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w1296

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Golf Range Finder torbica je izdelana iz super EVA material, ki je odličen rangefinder protector za večino blagovnih znamk daljinomeri.

1. Lahek in enostaven za prevoz.

2. Kompaktna in ne zasede kateri koli prostor.

Opremljen z matico in zaponko za pas za enostavno prenašanje

Lastnosti:

-Barva: Črna

-Material: EVA

-Velikost: približno 12.5X10.5X5cm/4.91X4.13X1.97in

Seznam vsebine:

1*Golf Range Finder Primeru

Opombe:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Modna Obseg Golf Vrečko: Idealen za podporo vam za dolgotrajno uporabo, Range Finder Primeru je narejen iz odličnih materialov, golf rangefinder patron z šopirjenje design.

2.Šok absorpcije Učinek: Golf Range Finder Primeru je praktično shranjevanje polje za najbolj razredi rangefinder, nepremočljiva in shockproof, se lahko popolnoma zaščititi vaše rangefinder.

3.Vsestranski Namene: Golf Range Finder torbica je kompakten in ne zavzamejo prostora, se lahko uporablja kot fanny paket, lahek in enostaven za prevoz.

4.Enostavno upravljanje: Rangefinder Primeru Težko je velik pas vrečko za shranjevanje, odporna na udarce in udoben na dotik, ki je opremljen z matico in pasom za nošenje.

5.Darila za Ženske: zaradi Česar je primerna za vas, da igrajo več krogih, seveda, Golf Rangefinder Primeru je profesionalni golf pribor podjetje, gladka in odporne na obrabo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska