Solarna LED Luči 90LED RGB Nepremočljiva Prostem Vrt Dekoracijo Travnik Pot Solarna Svetilka

Redna cena €23.24 €17.43
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zunanja Razsvetljava

Sku:w1292

Podrobnosti Izdelka

Solarna LED Luči 90LED RGB Nepremočljiva Prostem Vrt Dekoracijo Travnik Pot Solarna Svetilka

Ustvarjalne sončne vrtne luči: Vsak sončne svetilke sprejme prilagodljiva in visoko kakovostnih bakrene žice.Lahko fleksibilno DIY vseh oblik, kot so rože, drevesa, ognjemet, Ferris wheel, srce, spirala, področju.Te sončne ognjemet luči so okrašena z barvnimi lučmi in so kot nalašč za vaš vrt, dvorišče, travnik, rože postelj, na terasah, pločnikih, in dovoznih poti.

Nadgradnjo solarnimi: Opremljena z visokim izkoristkom, polikristalni silicij sončne plošče z vgrajeno 600mAh AA 1,2 V baterijo.Sončni vrt luči, samodejno polnjenje čez dan, samodejno sijaj, ko je temno, in lahko stalno osvetljene za 4-8hours, ko je polna.Razsvetljava je še posebej privlačen za oko, prinaša fantastično svetlobo, ki ustvarja romantične počitnice in počitnice občutek.

IP65 Nepremočljiva in Trajne: Naše vrtne luči sprejme IP65 vodotesen materialov razreda, ki je odporen proti vremenskim vplivom in odporna na udarce.Sončna pot vložek luči lahko deluje tudi v slabem vremenu, tako da ni treba skrbeti, dež, sneg, zmrzali ali sodro.

2 Razsvetljavo Načinov: Ti dekorativni sončne vrtne luči je 2 razsvetljavo načini, kot duh, ki se pleše v vašem vrtu.To je idealen okras za vaš vrt, dvorišče, pot, cvet postelj, ograje, vrtne, teras, rojstni dan, poroko, stranka, Počitnice in Božič.

Barva:Kot Prikazano

Material:ABS+aluminij zlitine

Vsebina Paketa:

2 x sončne luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Je Svetil Vključeni - No
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Certificiranje - NOBEN