Z QC 3.0 Za Telefon, Tablični računalnik Pnevmatike Alarm za Temperaturo Sistema Motocikla TPMS LCD Zaslon USB Polnilnik Z 2 Zunanji Senzorji

Redna cena €29.90 €20.93
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Obrabljivi Deli

Sku:w12260

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

To TPMS je zasnovan tako, da vam z boljšo zaščito med vožnjo.To bo opozori pnevmatike pogoj vnaprej.Po namestitvi TPMS, ta sistem lahko nadzira tlak v pnevmatikah in temperature v realnem času.Če vsako nenormalno tlaka v pnevmatikah in temperature so odkrili, bo sistem pošlje opozorilno zvok in svetlo utripa ikona za obveščanje v realnem času.Realnem času, opomnike in reševanje problemov preprečevanje prometnih nesreč in zagotavljanje varnosti kolesarjev in potnikov.

Z QC 3.0 hitro polnjenje USB izhod, to lahko zaračuna mobilni telefoni, tablični računalniki in moč banke.Podpora napetost akumulatorja zaznavanje in prikaz, in nizkonapetostnih alarmno funkcijo.

Specifikacija:

Tlak v pnevmatikah v območju nastavitev: 0.1~6.0 Bar

Nastavitve Temperature obseg: 60℃~100℃

Delovna temperatura: -20℃~+80℃

Temperatura skladiščenja: -30℃~+85℃

Moč napetost: DC 12V

Izhodna napetost: DC 12V, 9V, 5V

Frekvenca: 433.92 MHz±20.00 MHz

Sprejemnik:

Delovna temperatura --20℃~80℃

Temperatura skladiščenja: -30℃~85℃

Moč napetost: DC 5V

Frekvenca: 433.92 MHz±20.00 MHz

Senzor:

Delovna temperatura: -20℃~80℃

Temperatura skladiščenja: -30℃~85℃

Tlačno območje: 0~6.6 Bar

Tlak natančnost: +/-0.1 Bar

Temperatura natančnost: +/-3℃

Prenos moči:

Frekvenca: 433.92 MHz±20.00 MHz

Nosilec, navodila za namestitev :

1. Odvijte 2 vijaka, dal na motocikel/električno kolo in privijte;

2. Mesto vgradnje vodja nosilec proti stališču, ki ga potrebujete, in potrditi, da je nosilec je podjetje;

3. Namestite tlaka v pnevmatikah sprejemnik na nosilcu, zategnite in potem se zaskoči; uporaba žogo glavo, da zavrtite iskanje gumb, da se premaknete skupni del za prilagoditev ustrezne kota ustrezno

Moč navodila za namestitev :

1. Ko nameščate, napajalni kabel mora biti priključen v ozadju vžiga, stikala, in moč, ki se lahko samodejno cut off, ki po zaustavitvi.Rdeča se poveže z 12V pozitivno pole in črno poveže na tla.

2. Namestite fiksni nosilec za na krmilo in ga zaklenite trdno.Namestite gostitelja na nosilec in prilagodite kota in ga zaklenite.

3. Namestitev senzorja, ko gostiteljice je vklopljen.Najprej namestiti zlorabiti obroč v ventil, šoba, nato namestite senzor na ventil glede na položaj in ga zategnite, nato privijte zlorabiti prstan nazaj, in ga zategnite.Če se vam zdi, da ni ustrezen položaj na gostiteljice, Če je tlak je prikazan, ga znova namestite senzor na ustrezen položaj.

Senzor navodila za zamenjavo baterije :

Ko menjate baterije, senzor, prosimo, da razstaviti, enega po enega, namestite lupine, ne mešajte ali razstaviti in namestite hkrati; to lahko učinkovito preprečevanje senzor preprečuje napačno in namestiti v druge pnevmatike zaradi napačne lupini. (Gumb CR1632, delovna temperatura -30℃~+80℃);

1. Pred berljivo senzor, prosimo, da pripravite matica ključ, obrnite matico v smeri urinega kazalca, da ločite matico in tipalom, in nato odstranite senzor v nasprotni smeri urinega kazalca;

2. Uporabite klešče za odvijte zgornji pokrov senzor v nasprotni smeri urnega kazalca;

3. Vzemite ven staro baterijo iz posnetek in naredil dobro delo za varstvo okolja razvrstitev;4. Ločimo pozitivne in negativne pozicije (pozitivno "+" obrnjeni navzgor); namestite nov gumb baterija CR1632.

4. Ločimo pozitivne in negativne pozicije (pozitivno "+" obrnjeni navzgor); namestite nov gumb baterija CR1632.

5. Vijak na zgornji pokrov senzor, in nato privijte v smeri urinega kazalca s ključem,

Paket Je Vključeno:

1 X Sprejemnik

1 X Nosilec

2 X Senzorji

1 X Klešče

2 X Matica

1 X angleški priročnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Številka Modela - 25230
  • Material - ABS+PC
  • Uporablja Modele - Motorna kolesa, Električna motorna kolesa
  • Poreklo - Celinska Kitajska