Industrijska Samodejno Sveže Koruze Thresher Del -) Mala Sladka Koruza Mlatenje Peeling Luščenje Pralni Za Prodajo

Redna cena €3 199.13
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vaflji Oblikovalci

Sku:w121537

Podrobnosti Izdelka

Prosimo, Upoštevajte,

Zaradi tega stroja je velika in težka, cena spletne strani, temelji na CFR pogoji, pošiljko po morju iz Kitajske seaport do cilja pristanišče; Ko blago prispe do vašega cilja pristanišče, boste morali plačati nekaj lokalnih pristaniške pristojbine in carinskih pristojbin storiti, carinjenje, ki jih sami;

Prosimo, kontaktirajte nas za vrat do vrat cen storitev;

Izdelek Parametrov

Brez transportnega traku:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Model: CH-T138

Napajanje: 220V/50Hz

Moč: 2.0 KW

Proizvodna zmogljivost: 400-600KG/H

Velikost: 620 * 620 * 1250mm

Neto teža: 100 kg

S tekočega traku:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Model: CHT138D

Napajanje: 220V/50HZ

Moč: 2.0 KW

Proizvodna zmogljivost: 400-600KG/H

Velikost: 1230 * 620 * 1250mm

Neto teža: 110 kg

Podrobnosti Izdelka

1.Celotno koruza thresher je izdelan iz visoko kakovostnih 304 iz nerjavečega jekla,ki je trpežna, se lahko prilagodijo mokro okolje;

2.Zračno puhalo je podan na izhodu, da bi koruza jedrca čista in lepa;

3.Posebno centrifugalni rezanje metoda,lahko izgubite vse velikosti koruza;

4.Na koruznem zrnju po mlatenje nedotaknjene,brez poškodb in prehrano, ni izgubljeno.

5.Z uporabo kmetijskih domene,predmet, ki je hrana,koruze in tako naprej.ločeno sladka koruza jedrca iz stebel.Primerna za obratov za predelavo hrane s hitro zamrzovanje in konzerviranje koruza proizvajalcev.

Funkcije izdelka Sveže Koruze Thresher

Ta koruza thresher lahko prilagodite glede na velikost storžev koruze samodejno, primerna za mlatenje različnih velikosti koruze, aand globino lusko lahko prilagodi.Celotno stroj je izdelan iz nerjavnega jekla, in lahko enostavno premikate z nog, je intervers nadzor hitrosti; primeren je za mlatenje vse vrste, sveže, sladko, voščene koruze in zamrznjena kurja očesa po odmrznitvi.

Podelitev razrešnice vmesnik je opremljen z ventilatorjem, da bi koruza jedrca bolj čiščenje in lepo po lusko.Thematerial inlet je opremljen z verigo hranjenje naprave, ki effevtively izboljša učinkovitost dela(to napravo lahko naloženega in razloženega, glede na potrebe.) Narejen je iz posebnega nerjavečega jekla materiala in obdelane s posebnim postopkom, zato je bolj trajen.

Primeren je za predelavo hrane tovarne sodelovati s proizvajalci hitro zamrzovanje in konzervirano koruzo.

Dostavo način

1.Če izberete "prodajalca Način dostave" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče! - Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2.Če izberete", ki Jih Express " pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.

3.Če izberete "Po Zraku" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.(ZEYU)(LEWIAO)

Prosimo, upoštevajte,

1. Če izdelek se, bomo poslali najnovejše slog.Na videz se lahko spremenijo, vendar parametrov in funkcij, ostanejo nespremenjene.

2. Če proizvodni proces mehanske proizvodov zahteva varjenje.Tam bo rahlo varjenje sledi na varjenje točke.To je normalno in ne gre za napako.Če ste mislih, vas prosimo, kraj vaše naročilo in previdno.ali se obrnite na prodajalca, da preverite podrobno sliko.

3. Vse stroj, velikost in teža, merjena z naših rokah,morda so nekateri odklon,prosim, ne misli,

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • velikost - 620 * 620 * 1250mm
  • Napetost (V) - 220V
  • Moč (W) - 2.0 kW
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - CH-T138
  • Blagovna Znamka - LEWIAO
  • Material - Nerjaveče Jeklo
  • Neto teža - 100 kg
  • Proizvodna Zmogljivost - 400-600KG/H