Radio Prsih Vrečko Nastavljiva Sprednji Paket Torbica Tulec, Torbica Za Walkie Talkie Trikotnik Prsih Vrečko Vrečka Torbici Nosite

Redna cena €5.44 €3.43
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Mobilnikov & Telekomunikacije

Sku:w12116

Podrobnosti Izdelka

Naše Trikotnik Prsih Vreča je odlična izbira za vse vaše outdoor in dnevne aktivnosti.To je priročna in prilagodljiva, z več žepi organizator za imejte v redu.Ali ste hoja, tek, pohodništvo, potovanje ali kampiranje, to je idealen spremljevalec.Plus, to je vode in trganje, zaradi česar je kot nalašč za delo in vsakodnevno uporabo.

Specifikacije:

Ime: Walkie Talkie Trikotnik Prsih Vrečko

Barva: oranžna/črna

Material: najlon tkanine

Lastnosti: walkie talkie prsih vrečko

Neto teža: približno 130 g

Teža z embalažo: o 130g

Velikost izdelka: za 22,5*za 22,5*15 cm/8.86*8.86*5.91 cm

Paket velikost: za 22,5*7.5*3cm/8.86*2.95*1.18 cm

Toplo nasveti:

Velikost teža za ročno merjenje in dejanski rahlo odstopanje.

Seznam:

1 x walkie talkie vrečko prsih

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Oprema Odrešenika: Naše walkie talkie vrečko prsih je popolna izbira za vaše UV-82 walkie-talkies.S varnega fit in trajne zaščite, ki jo zagotavlja prenosljivost in hands-free udobje za on-the-go komunikacije.

2.Trikotna Oblika Zagotavlja Varno Fit: edinstveno trikotno oblikovanje naše walkie talkie vrečko prsih zagotavlja stabilnost, vzdrževanje podesan prilegajo na prsih.Nosijo napravo, ki omogoča priročno in prostoročno, kot nalašč za vsakodnevno uporabo.

3.Poenostavljeno Udobje: Revolucijo vaše walkie-talkie izkušnje s tem prsih vrečko, ki zagotavlja vsestransko udobje za enostavno shranjevanje in dostop.Featuring več žepi organizator, enostavno shranjevanje polnilnike, rezervne baterije, slušalke in druge manjše dodatke, zaradi česar uporaba brezhibno in tiho.

4.Vsestranski: To walkie talkie vrečko prsih je primerna za hojo, tek, pohodništvo, potuje, na prostem, kampiranje, vsakodnevno uporabo, delo in druge dejavnosti.To lahko imajo svoj radio, varno in udobno, pušča proste roke za druge naloge.

5.Dolgotrajno Vzdržljivost: Zagotavljanje walkie-talkie, varnost in dolgo življenjsko dobo, to vrečko prsih je zgrajena z , vodo in trganje-odpornih materialov.Iz skrajne dejavnosti na prostem težkih pogojih, lahko zdrži vse, medtem ko preostale lahek in vzdržljiv.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka Vrsta - Antena
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - UV-82