Led Downlight Belo Telo Spot COB 220V 5W 7W 12W svetlobna telesa Potisnjeni Navzdol Lučke Notranjo Svetlobo

Redna cena €2.39 €1.19
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Sku:w1208

Podrobnosti Izdelka

【Smart Driver】Ta LED COB Pozornosti svetlobno telo je vse, zgrajena z aluminija in je opremljen z visoko kakovostno smart IC voznik.v COB integriran čip, vštevši voznika, ki je neposredna line napetost delovanja, ima visoko zanesljivost v Energy Star in vlažnem okolju.

【Light color naravnih + nastavljiva】 CRI80 barvne reprodukcije indeksa, ki zagotavlja skoraj sončni svetlobi kakovost svetlobe, da bi vaš dom predstavlja bolj realno barvo svetlobe, mehke svetlobe, medtem ko se lahko zaščitili svoje oči, bolj varno.

【Dobro odvajanje toplote】 anti-glare, dustproof, dobro odvajanje toplote žarnice telesa in druge ugodnosti, v kombinaciji z eno vgrajena razsvetljava, usmerjenim 60 ° kot snopa lahko shrani več kot 90% električne energije, ne boste izgubili svetlost sodelavci lahko tudi podaljša življenjsko dobo.

【Več aplikacij】svetlobno telo je preprosta oblika, ki je primerna za jedilnico, dnevna soba, hodnik, kuhinja, spalnica in druge aplikacije.Okrogla LED downlight je primerna tudi za shranjevanje razsvetljavo, galerija osvetlitev, osvetlitev zaslona, delo razsvetljavo, preverjanje proizvoda in notranje razsvetljave.

【Žarnica nakupovalne izkušnje】Svetilke so zagotovljena za 2 leti in imajo življenjsko dobo več kot 40,000 ur, če drage stranke, ki imajo kakršna koli vprašanja, se nemudoma obrnite na nas in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.Če obstaja kakršen koli problem kakovosti z izdelkom, vam bomo povrnili stranka brez dvoma.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - JOYINLED