Sončne Jar Pokrov Luči, 6 Pack 20 Led Niz Vila Star Firefly Jar Pokrovi Luči,6 Obešalniki Vključeni(Kozarci, Ki Niso Vključeni), Teras Garde

Redna cena €21.13 €15.21
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Zunanja Razsvetljava

Sku:w120659

Podrobnosti Izdelka

Zelo Enostaven za uporabo,samo treba jih postavite na prostem v neposredni sončni svetlobi,se Samodejno vklopi/IZKLOPI, luč se vklopi, ko je temno,in svetloba se bo izklopil, ko podnevi.

Prihranite denar, za dolgo življenje, ki se uporablja; Vsaka luč vključuje stikalo Za vklop/Izklop pod pokrovom, ga vklopite, preden se polnjenje s sončno.Je treba jemati 6-8 ur čas polnjenja z globo dan , zasveti za približno 8-12+ur.

Varstvo okolja in Varčevanje z Energijo: 100% sončno energijo sončne celice, ne potrebuje zunanjih napeljav, tako da je enostavno, da bi dobili vse vzpostaviti.

Solar powered Jar Pokrov Luči(Kozarci, ki Niso Vključeni) , Obleka za Vse Redne Standardne Usta Kozarci,Kot za vse Glavnih blagovnih Znamk: za Žogo,Kerr,Golden Harvest,Kilner in Splošne Kozarce.

Zelo priljubljena Jar Niz vila firefly Luči,naj bodo vaše rabljene kozarce postali lepi luči,bi bilo dobro za okraski okoli vašega stanovanja.Visela nad kjerkoli,tako kot teraso,vrt,spalnica,in tudi suitalbe za zabavo,poroko,božič,barva toplo bela,enostavno bi toplo vzdušje za družino.

Premer: 70 mm/2.76 palčni

Barva: kot prikazano

Material: Nerjaveče jeklo, baker

Vsebina Paketa:

6 * jar pokrov niz luči

6 * Jeklene Žice Obešalniki

1 * polje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Je Svetil Vključeni - No
  • Certificiranje - NOBEN
  • Vir Napajanja - Sončne
  • Poreklo - Celinska Kitajska