Motorno Kolo Zaklepanje Oprijem Zaklepanje Varnostne Krmilo Slušalko Zaklepanje Kolo Proti Kraji Za Zaklepanje Električnega Vozila Umazanijo Kolo Dodatki

Redna cena €47.78 €23.89
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov

Sku:w11890

Podrobnosti Izdelka

Opis:

Nastavljiv zaklepanje: Uporabite izvijač, da prilagodite drsnik in ga premaknite in nastavite ustrezen položaj.Lahko ustavite vaš motocikel v celoti.Priporočljivo je, da se zaskoči na plin, zavoro, ročico.

Njenih razsežnostih: primerno za motocikel zavore, kot tudi različnih blagovnih znamk, mopede, kolesa in električna vozila.

Enostaven za namestitev in odstranjevanje: Ni treba, da je čepenje ali čepenje, samo stati navzgor in uporabite svoje roke, da enostavno namestite ali odstranite zaklepa v 3 sekundah.

Shockproof embalaža: shockproof in na praske odporen embalaža, iz aluminija zlitine, lahka teža, in enostaven za prevoz.

Značilnosti:

Ime: motorno kolo, dušilke zaklepanje

Material: aluminij zlitine

Postopek: , anodiziranja in barvanje

Barva: rdeča/črna

Teža: 497 G

Primerno za: motorna kolesa in električna vozila

Seznam Izdelkov:

1 * Anti-theft zaklepanje

1 * Vodja zaklepanje vrvne

2 * Ključ

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: motocikel za zaklepanje je iz visoko kakovostnega aluminija trdna.Izdelek je bolj kakovostne in trajne.Tudi če avto je parkiran na prostem, svoje življenjske dobe ne bodo skrajšali.

2.Sestavljene Funkcije: motocikla anti premik z dvema kompozitni običaji, je nujnost za kolesarje.Da bi preprečili krajo svoje ljubljene vozila ali zavora proti kraji za zaklepanje je vredno ob.

3.Anti-Theft Zaklep Cilinder: dušilna loputa za zaklepanje opremljen s sedem-core zlitine zaklep cilinder.Njena notranja struktura je zapletena in njeno varnost faktor je visoka.Njene anti-odpiranje tehnologija ščiti svoj klobuk in vozila pred krajo.

4.Visoko Trdnostjo Zaklepanje vrv: Naš prijem zaklepanje motorno kolo ima visoko trdnost jeklene žice, vrvi, ki lahko izboljšajo svojo žilavost skozi kompozitni navijanje in ne bo enostavno pokvarjen.

5.Dober Proces Oksidacije: videz ta prijem za zaklepanje, ki jih anodnih proces oksidacije, z enotno barvo, in to je težko za oksidacijo, ko stopi v stik z zrakom, zato ima dobro odpornost proti koroziji.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Ime Modela - Motorno Kolo Zaklepanje
  • Postavka Vrsta - Zaščita Pred Krajo
  • Element Teža - 500g
  • Postavka Dolžina - 14cm
  • Element Širina - 5cm
  • Vrsta Materiala - Aluminijeve Zlitine
  • Postavka Višina - 3cm
  • Poreklo - Celinska Kitajska