1PCS/VELIKO GD32F303VET6 LQFP-100 ML GD32 GD32F GD32F30 GD32F303 GD32F303VE GD32F303VET Novega in Izvirnega Čipu Ic, ki je Na Zalogi, IC

Redna cena €1.96 €1.86
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Aktivne Sestavine

Sku:w11834

Podrobnosti Izdelka

Zaradi številnih elektronskih komponent delujemo, ne moremo pa jih prenesete eno po eno.Če ne morete najti model, ki ga potrebujejo v naši trgovini, nas kontaktirajte ali nam s KOSOVNICO obrazec in mi vam bo s citatom kmalu.

Strokovno podporo IC: različne elektronske komponente, kot so domača naprava, IC, brez motornih IC, komunikacije (IC) in IC

Embalaža: Čip na Čip (SOP), Neposredno Vstavi (DIP), Quad (QFP), Tranzistorjev, Diod, Modul, PLCC

Naša trgovina podpira naročanje vse: napajanje ICs, upori, kondenzatorji, induktorje, stikala, USB, vtičnice, diode in tranzistorji, optična spojka serije, IC, elektronske komponente, itd.

1. Kot kupci, ki imajo različne zahteve za prejemu blaga pri nakupu IC komponente, in teža in čas dobave, se razlikujejo v različnih državah, hitrost dostave različnih kurirska podjetja, ki prav tako razlikuje.Zato se, prosimo, obrnite kupec za posebne dostava cene pred oddajo ponudbe.Smo privzeto pošiljanje Cainiao , in velike količine naročila lahko podpira pošiljanje USP ali DHL.Priporočamo, Cainiao dostave za naše nadaljnje teže izdelkov.Za nujne pošiljke, zato je priporočljivo, da pošljete USP ali DHL.Poštnina se zaračuna na podlagi dejanskih stroškov, in čas dostave je zagotovljena.Če zgoraj hitre dostave ni na voljo ali drugih razmere zahtevajo spreminjanje na drugo hitre dostave, prosimo, obrnite na nas.

2. Zaradi dejstva, da proizvajalec isti elektronski komponenti model lahko več proizvajalcev, in včasih datum proizvodnje lahko tudi več, slike so samo za referenco.Na splošno, le en proizvajalec, je slika, ki za kupca sklic.Včasih, majhno število modelov, ki ne sme biti dobavljeni v skladu s proizvajalčevim v sliko.Seveda, če čas dopušča, se bomo nemudoma pojasnite, da je stranka jasno, Tako da, če kupec nima strogih zahtev za komponente, prosimo, pojasnite, da storitve za stranke ali navede v opombe v katere koli posebne zahteve, kot so pripon, ali proizvajalci pri nakupu komponent, da zadovolji potrebe kupca.

3. Glede kupca sprejem paketov: Vsak paket je pakirana v zanesljiv in varen način, ampak včasih grobo dostava po kurirju podjetja, ki lahko privede do sestavni del izgube ali škode.Izgube zaradi tega se lahko kompenzira z kurirska podjetja.Če ugotovite, da je paket poškodovan in elektronski deli notranjosti so izpostavljeni med prejemanje, prosimo poskrbite, da natančno preverite blago.Ko kupec pregleda blaga, prosim, primerjajte, ali kupljenega modela in količina sta pravilna, kot tudi, ali je embalaža poškodovana.Če obstajajo težave, vas prosimo, zavrni jih na kraju samem, in nato obrnete na nas glede na številko pošiljatelja na hitre dostave obrazec za nas, da ročaj.

4. Glede plačila: lahko nas kontaktirate, za transakcije prek platforme ali neposredno za prenos sredstev na naš bančni račun.Bomo ladja blaga takoj, ko bomo prejeli plačilo, in tam je pomenek shraniti kot dokaz.Ste lahko prepričani,!Prosimo, da nam pošljete vaš naslov za dostavo, ime, telefonska številka in nakazilu zneska, kot tudi model predmet, ki ga je zahteval, po nakazilu, tako da bomo lahko to ladjo, da vas pravočasno in natančno.

5. Poprodajne storitve: Če obstajajo kakršne koli težave po prejemu blaga, prosimo, obrnite na našo trgovino prvi.Mi bo takoj ponudimo rešitve.Komponente, ki niso bili kupljeni iz naše trgovine in so bili varjene, cut noge, ali so spali ven zaradi drugih človeških dejavnikov, kot sta kupca operativne napake, kot tudi za poškodovano embalažo med povratno vožnjo, ne bo treba zamenjati do naše trgovine.Stroške prevozov, ki niso kakovosti vprašanja bodo nosi kupec.

Spoštovani kupec po prejemu blaga, prosim, ne pozabite, da zbira majhne trgovine in dal pozitivno mnenje s polno rezultat trgovine.Naše opravljanje temelji na vaše zadovoljstvo.

Dobrodošli v nakup naših proizvodov in želim vam srečno nakupovalno izkušnjo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Vrsta - Regulator Napetosti
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - GD32F303VET6
  • Stanje - Nova
  • Napajalna Napetost - -
  • Paket - SOP
  • Izguba Moči - -
  • Blagovna Znamka - NoEnName_Null