Samodejno Kokice/Nuts/Žetonov Polnjenje Stroja Z Merilno Pokal Polnila

Redna cena €2 172.39
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vaflji Oblikovalci

Sku:w114208

Podrobnosti Izdelka

Merilno Pokal Polnila Za Zrnje V Prahu

PRIM serije stroj, ki se uporablja za zapolnitev zrnca/v prahu materialov na področju hrane, dnevno kemičnih in medicine itd.

Opis

Samodejno zrnca/v prahu polnjenje pralni zapolnjuje izdelke z nastavljivimi merilno skodelice.

Uporaba

Izpolnite zrnca/v prahu materialov na področju hrane, dnevno kemičnih in medicine itd.

Napredno oblikovanje

Izdelano iz nerjavečega jekla: popolnoma adaptto je potreben GMP ali drugo hrano, sanitarij certificiranje

Delo stabilno, z bojem funkcijo.

Način dela

Samodejna za senzor / Pedal.

Merilno Nadev: Proces Ponazarja

Merilne skodelice, velika, da je količina izdelka, ki jo želite izmeriti, in je napolnjena, se vstavi med niza plošč na stroj.

Kot plošče vrteti, vsako skodelico prehaja pod krmo lijaka in se napolni.

Vsako skodelico napolnjena in izprazniti v gladko, ritmično cikla.

Ploščo nadaljuje svoje vrtenja, in ko izpolnite skodelico pride na izpolnite žlebu, izdelek, ki je padla skozi posodo spodaj.

Tehnični Parameter

Model

Moč

(W)

Obseg

(ml≠g)

Napaka

Hitrost

(kos/min)

Dimenzija

(Dxšxv)v mm

Teža

(kg)

CF-200

300

100-200 ml

1%

50

700×500×1660

120

CF-500

400

100-500 ml

1%

40

700×500×1660

140

CF-1000

500

500-1000 ml

1%

35

700×500×1660

150

CF-2000

500

1000-2000ml

0.5%

30

750x550x1880

180

CF-3000

550

2000-3000ml

0.5%

25

880x770x1800

200

CF-4000

770

2500-4000

0.5%

20

900x1000x1900

220

V Prahu Polnjenje Stroja

Delovni načelo

Spiralna konica polnila natančno ukrepov in opušča izdelek v embalaži z vrtenjem vijaka.

1.Izdelek se nahaja v lijak: Vstavite vaš izdelek v lijak, in pustite, spiralna polnila pralni poskrbel za ostalo s svojo dosledno izdelek pretoka.

2.V spiralno zasuka: motorizirano konica hitro spirale znotraj cevi, snatching izdelek iz lijaka in prevoz proti polnjenje šoba.

3.Izdelek je napolnjena: V spiralno hitrost, smola, in šobe velikosti nadzor glasnosti izdelka, ki se izdajajo v zabojnik, saj doseže polnjenje šoba.

4.Posoda je napolnjena: Kot spiralno zavije, vsebnik je opremljen z izdelkom, dokler ne doseže želeno raven.Potem, šoba za duhovne vaje in posodo napolniti za omejevanje ali zapiranje.

5.Ponovite postopek: postopek se ponovi za vsako posodo, in konica je prilagojena, kot je potrebno, da ohrani želeno izpolnite ravni in stopnje pretoka.

Posebno delovno načelo spiralna konica polnila se lahko razlikuje odvisno od vrste stroj, ki se uporabljajo, na primer eno ali več-glava konica polnil, horizontalni ali vertikalni polnil, ali volumski ali gravimetric polnil.Vendar pa je osnovni postopek izdelek nakladanje, spiralna vrtenja, izdelek točenje, posode, polnjenje, in prilagoditev je skupna večini spiralna konica za polnjenje naprav.

Potek dela

Stroj deluje, kot je ta:

1.Priprava: Nastavite in umerjanja, so bistvenega pomena, preden se polnjenje posode z v prahu.Upravljavec mora prilagodi polnjenje šob, višino in nastavite izpolnite ravni glede na izdelek in velikost posode.

2.V prahu hranjenje: prašek je fed v lijak ali holding tank, ki se nahaja nad polnilno postajo.Lijak se lahko napolni ročno ali samodejno, odvisno od naprave, projektiranje.

3.Nadev: Ko posode doseže polnilno postajo za nadev šoba ali šobe odpovedati prahu v posodah.Prašek je merjena in nadzorovana, da se zagotovi natančno in dosledno polnjenje ravni.

4.Izravnavanje ali poravnave: Po prahu, ki je potrebna v posodo, posodo lahko nežno potrkal ali tresejo, da se zagotovi, da se prah ne poravna in je enakomerno porazdeljena v posodi.

5.Omejevanje ali zapiranje: Po kontejnerji so napolnjena, lahko pa so se odločili za omejitev ali zapiranje postaje, kjer kape ali tesnila se uporabljajo za embalažo.

6.Označevanje in pakiranje: Ko posode, ki so napolnjene in zaprti, so lahko označeni, zapakirano, in pripravljeni za odpremo.

Posebno delovno načelo v prahu polnjenje stroja se lahko razlikuje glede na vrsto stroj, ki se uporabljajo, kot so konica polnil, volumski polnil ali neto teža polnila.Vendar pa je osnovni proces v prahu, hranjenje, polnjenje, izravnavanje ali poravnave, omejevanje ali zapiranje in označevanje je skupna večini v prahu polnjenje stroji.

Funkcija

Značilnosti spiralna konica polnjenje stroja, vključujejo:

1.Natančnost: Spiralna polnjenje stroji ponujajo natančno in temeljito izdajanje v prahu ali granulah materialov, ki zagotavljajo dosledno pravilno polnjenje teže ali prostornine.Njihova konica vijaka oblika jim omogoča, da se odpravijo točno količino materiala, ki je potreben, zaradi česar so odlična izbira za izdelke, ki zahtevajo natančne meritve.

2.Vsestranskost: S sposobnost, da izpolnite širok spekter izdelkov, vključno s praški, zrnca, in druge sipke materiale, spiralna polnjenje stroji so vsestranske stroje, ki poskrbi za pestro paleto dejavnosti.Ali je hrana, zdravila, kemikalije, ali kozmetike, ti stroji so primerni za katerokoli aplikacijo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Spletna stran - https
  • E-pošta - [email protected]
  • Hitro Polnjenje - 50pcs/m
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - TODAYMACH
  • Polnjenje Natančnost - 99%
  • Številka Modela - CF-200
  • Proizvajalec - Danes Pralni Co., ltd