Anti-slip Design Prst SkateBoard Igrača Prst Desko Enostaven Za Uporabo Prst Desko Rad Fingerboard Igrače, Darila za Rojstni dan Otroci

Redna cena €3.47 €2.26
Davek je vključen.
  • Oznake: prst skateboard igrača prst desko

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Vodni Športi

Sku:w11304

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti:

Zelo primerna za usposabljanje prst usklajevanje sposobnost.Vlak vaš prst usklajevanje, ne vpliva slabem vremenu ali pa zunaj negotovosti in zabavo doma.Na obrabo, odpornost funkcija izboljšati igro izkušnje, zagotavlja z neskončne zabave.

To je veliko darilo za ljubitelje športa in surfanje, in bodo uživali v dar s tem skate park komplet igrač.Z lepe in majhne videz, prst igrače so primerne za rojstni dan darila, Božična darila, itd..

Prst odbor nastaviti je mogoče uporabiti tudi za zabavo, za lajšanje stresa dela in študija in sprostitev vaš um, majhen prst igrače trpežne, lahke in ne enostavno za break; Z gladko površino, prst igrače ne bo bolelo rokah, pazite, da lahko srečno se potopite v igro.

Smo le dajejo dobre igrače in zelo vzdržljiv, surfanje , in vaši otroci bodo radi našo desko.Te interaktivne prst igrače so majhne, v velikosti, ki jih je mogoče zlahka prevaža v vrečo ali žep, jih vzemite ven, kadarkoli želite predvajati.

Trde plastike desko.Na dnu desko sprejme peko lakom, tako da se vzorec ne bo popraskal.To bo odlično darilo ali plačilo za svoje otroke.In boste lahko dobili več komunikacije med igro čas, in še več prijateljev.

Specifikacije:

Material:Plastika

Barve:Modra,rumena,rdeča,zelena

Velikost(o):100x30x5mm/3.9x1.2x0.2 palca(LxWxThick)

Paket Je Vključeno:

1pc x Prst Desko Igrača

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - GUOMUZI
  • Dejavnosti Na Prostem - desko
  • Vrsta - Skimboards
  • Ljudje, Ki Se Uporablja - Unisex
  • Številka Modela - Anti-slip Design Prst SkateBoard Igrača