ABOOFAN 24pcs Božič Zahvalni Očala Pogodbenice Prednost Okraski Turčija Snežaka Očala Foto Rekviziti

Redna cena €14.75 €6.93
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Dom In Vrt

Sku:w1092

Podrobnosti Izdelka

Opis

Kot nalašč Božič in Zahvalni fotografija rekviziti, naša očala okraski so lepe in izdelani z unikatnimi vzorci, polno praznično vzdušje.Široko uporabna za moške in ženske, otroci in odrasli, featuring classic festival elementi, vključno s Santa Claus, Božično drevo, turčija, severnih jelenov, itd.

Značilnosti

- Znamka: ABOOFAN.

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: Papir.

- Velikost: 43.00X11.50X0.10 cm/16.90X4.52X0.04in.

- Klasični in lep Božič in Zahvalni design.Da vi in vaš otrok več, očarljiv in privlačen za oko, izjemne med množico na stranke.

- Velikost naše očala lahko tekmo večina ljudi dobro, lahka zasnova, gladko površino, fine teksture, udoben na dotik, ki je preprost za nošenje.

- Ti party očala dekoracije so izdelane iz premium papir materialov, varen za uporabo, lahko nosili trustingly, lahko jih kupite samozavestno.

- Očala so izdelani z različnimi praznično vzorcev, vključno z Božično drevo, turčija, snežaka, Santa Claus, Božični klobuk, severnih jelenov, in še več.

- Lepo darilo izbira za vaše prijatelje ali družinske člane, kot nalašč dekorativni dodatki in foto rekviziti za ženske in moške, odrasli in otroci, ki prinaša bolj zadovoljni razpoloženje.

24 x ABOOFAN Party Očala

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Feature5 - božični party uslug
  • Feature4 - stranka očala za odrasle
  • Feature1 - božič očala
  • Feature2 - Zahvala Očala
  • Feature3 - Božični Okraski
  • Poreklo - Celinska Kitajska