LED za Polnjenje Svetilke Zoomable 9 Načini Taktično Svetilke Visoke Lumnov + Stranska Svetloba, IP65 Vodotesen

Redna cena €16.00 €12.48
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Sku:w1084

Podrobnosti Izdelka

[LED svetilka izredno lahka] S stabilno storitev in nizko porabo energije, LED svetilka zagotavlja enakomerno svetlobni žarek in širše razsvetljavo.Vse, kar je okoli nje in ji skoraj celotno vidno polje, je mogoče spremeniti.Akumulatorska svetilka je približno 10-krat svetlejša od običajnih žarnic.To lahko enostavno uporabljajo v različnih situacijah, kot so kampiranje ali lov.

[9 načinov svetlobe & nastavljiv fokus] Ta svetla LED svetilka je sestavljena iz glavne luči in cob-vzorec luči, 5 glavnih načinov svetlobe (visoko, srednje, nizko, strobe, SOS), 4 strani načinov svetlobe (visoka, nizka, rdeča luč, rdeča utripajoča svetloba) , Primerno za nujne primere, kampiranje, lov itd.Za povečavo, lahko zasnovo svetilka prilagaja, kot je potrebno, kar vam daje svobodo, da izberete Žarometi oziroma reflektorji za dolge razdalje ali večje osvetljenih območjih.

[USB C polnilna & prenosni] vgrajen 2500 mAh litij baterije lahko delo do 20 ur za normalno uporabo.Vgrajen USB-C polnjenje vmesnik, primeren za moč banke, vtičnico in računalnik, prenosni računalnik ali druge naprave USB, ki omogoča priročno za polnjenje v zaprtih prostorih in na prostem.

[Vodoodporna in trajnost] telesa, del svetilka je narejena iz zlitine aluminija in je dvigalo in padec-odporna.Prav tako jih zaščiti pred praskami, korozija, rje in odmori.Zahvaljujoč IP65 vodotesen tehnologije, je primeren za zunanje okolje in neugodne vremenske razmere.

Barva:srebrna

Material:aluminij

Vsebina Paketa:

Svetilka 1x

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska