Multifunkcijski Pomivalni Set Vsebuje 10pcs Dishcloth 6pcs Kljuke 1 par Rokavic za enkratno uporabo Dishcloth Kuhinja Izdelki za Čiščenje

Redna cena €13.07 €5.23
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Gospodinjski Merchandises

Sku:w1045

Podrobnosti Izdelka

Multifunkcijski Pomivalni Set Vsebuje 10pcs Dishcloth 6pcs Kljuke 1 Par Rokavic za enkratno uporabo Dishcloth Kuhinja Izdelki za Čiščenje

Bullet Točk: 1.Trpežne in Odporne Na: dishcloth je izdelan iz žice materiala, ki se lahko enostavno odstranite rjo, madeži olja, itd.brez poškodb pot in roke.Dober pomočnik za vašo kuhinjo.Imejte kuhinja čist in enostaven za čiščenje.

2.Odlično za Dekontaminacijo: lahko varčujete kuhinja prostor in enostavno čist off umazanijo.Ne samo, da so ti dishrags enostavno, da odteče in posuši, pa tudi dela čudeže pri odstranjevanju olje in madeže rje.Za neater, bolj urejene kuhinje, ki jih lahko montirate tudi na steno.

3.Učinkovito Čiščenje: Naše debele pomivalni krpe so izdelani z površinah trenja mrežo teksturo, ki poveča čistilne moči.Je enostaven za čiščenje material, ki zagotavlja, brez težav čiščenje izkušenj in zelo vzdržljiv design zagotavlja, da lahko znova uporabite jih znova in znova.

4.Varno Čiščenje: Ti čiščenje kuhinjske krpe so varni za uporabo in ne boli pot in roke.So kot nalašč za čiščenje ponev, nerjaveče jeklo, steklo peči, in drugih površin.So skupaj najtežjih čiščenje delovnih mest z lahkoto, če puščate brez prask ali znamke v ozadju.

5.Široko uporabna: Enostavno čiščenje in svetijo vse površine z našo pomivalni krpe.Primerni so za čiščenje navzdol praktično katero koli območje zaslona začetni, iz mizi jedilnica, v dnevni sobi tla, in kopalnica.

Specifikacija:

Material: jeklene žice

Specifikacije: 10 krpe + 6 trnkov + 1 par rokavic

Velikost Izdelka:

Punčka: (pribl.)20*20 cm/7.87*7.87 cm

Seznam Vsebine:

10pcs* Čiščenje Krpe za Jedi

6pcs * kljuke

1 par * rokavice

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in prosimo, da se usede v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· www.cargonet.si bo preverila vaše plačilo v 24 urah in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.cargonet.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma, ali mediacijo, se obdelajo takoj in ponavadi traja 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro zapakirane pred odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo več, v nekaterih oddaljenih območjih.

· Izbirate lahko med hitra dostava metodo, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo hvaležen.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Funkcija - Na zalogi
  • Dropshipping - Podpora
  • Element Teža - 30G
  • Material - BOMBAŽ, Jeklene žice
  • Številka Modela - Multifunkcijski Pomivalni Set
  • Blagovna Znamka - monokweepjy