Pes Glavnik, Krtača Ladybug Deshedding Nego Glavnik Za Hišne Las Ročni Jjeza Čopič Orodje Za Psi, Domače Mačke, Pes Deshedding Čopič Za

Redna cena €11.88 €5.94
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Sku:w96488

Podrobnosti Izdelka

Naš pes glavnik, krtača z pritiskom na gumb design zagotavlja ergonomskih postopkov za nežno nego kože.Glavnik sprejme 125° nerjavečega jekla ukrivljeno obliko in je izdelan s ponovno uporabo materialov.

Specifikacija:

Ime: Pes Deshedding Krtačo

Material: ABS+Silikona

Velikost: (pribl.)19.9*8.4*3.9 cm/7.83*3.31*1.54 cm

Barva: bela, rumena

Uporablja predmete: mačke, male pse

Seznam Vsebine:

1* Pes Deshedding Krtačo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavna Uporaba: za Čiščenje je enostavno zahvaljujoč pritisni gumb mehanizem našega psa deshedding krtačo.Če želite odstraniti dlake, preprosto kliknite gumb, forgoing zahtevno čiščenje.To še nikoli ni bilo lažje, da skrbijo za vaše hišne živali.

2.Ergonomskih Standardov: Ta pes deshedding čopič ima udoben ročaj, ki je v skladu z načelom ergonomija.Ročaj in čopič vodja vzdržuje nagiba 5, ki zmanjšuje utrujenost in zagotavlja nemoteno nego doživetje za vas in vašega ljubljenčka.

3.Spodbujanje Telo Promet: Z več sto masažne kroglice, ta čopič nežno stimulira vaš pes kože, medtem ko boste uživali v zabavno navezovanja stikov na glavnik zob, ki so okrogle in nežno, brez ranjavanje kože.

4.Nežno in Učinkovito Deshedding: Naš Pes Deshedding Čopič, se ponaša z edinstveno 125 nerjavečega jekla ukrivljeno zasnovo, ki ustreza vaš jjeza oblike telesa.Zdaj lahko poslovite od vlečenja ali snagging svojega ljubljenčka lase.

5.Dobro Narejena: glavnik telo in zobe ta pes deshedding ščetke so iz ABS in nerjavnega jekla, ki so trajne in anti-rja, ki zagotavlja varno in dolgotrajno uporabo za svoje kosmate prijatelje.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Material - Plastični
  • Številka Modela - Pes Deshedding Krtačo
  • Vrsta - Psi
  • Poreklo - Celinska Kitajska