12 Kos Akustične Plošče Studio Zvočno Izolirani Pena,Zvok Zdravljenje Bass Trap Kotu,Zvočne Plošče Klini,12X12x48cm

Redna cena €38.29 €33.31
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Glasbila

Sku:w81866

Podrobnosti Izdelka

12 Kos Akustične Plošče Studio Zvočno Izolirani Pena,Zvok Zdravljenje Bass Trap Kotu,Zvočne Plošče Klini,12X12x48cm

Kako Obnoviti Normalno Velikost Akustične Pene: 1. Po odprtju Vakuum paket, kraj Akustične Pene v zračen kraj za 12-24 ur; 2. Ali namočite pene v vode, za 1 minuto, wring, da se posuši, nato suh zrak ali pa uporabite ventilator suho.

Poceni Rešitev za Zmanjševanje Hrupa: stroškovno učinkovito zmanjšanje hrupa izdelkov, lahko ustvarite odlične za poslušanje ali snemanje okolje za vas, lahko dobite dober posnetek izkušenj doma ali v studiu.

Visoko Gostoto negorljiv Material: zvok, ki absorbira pena plošče je iz negorljiv in okolju prijazen material, ki se lahko varno uporablja.Za strokovno akustični nadzor, zvok vlažiti, akustična obdelava, zmanjšanje hrupa, - Zmanjšanje valovi, reverb in undulacija odmeva v manjših in srednje velikih prostorov.

Način namestitve: priporočljivo je, da se držijo trak na štirih vogalih nazaj akustične pene plošče, in nato jo držijo na steno.Ali lahko kupite spray lepilo za namestitev soundproofing pena, glede na vaše potrebe.

Večnamenska Uporaba: v Domače Gledališče, Studios ali Igralna Soba za akustična obdelava / Izolacije Ščit , ali v pisarnah kot Desk Zasebnosti Plošča.Prav tako kot Nalašč za v snemalni studii, dom, gledališče in karaoke sobi.Lahko ročaj sten, stropov, vrat, itd.

barva: črna

Material: poliuretan

Velikost: 12x12x48cm

Vsebina Paketa:

12 x Soundproofing Pene

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska