Kabel Organizator Za Potovanja Majhna Polnilnik, Kabel Za Shranjevanje Navijalec Univerzalno Žice Organizator Za Vsakdanje Življenje, Delo Prenosni Žice Imetniki

Redna cena €13.85 €6.24
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Pribor In Deli

Sku:w80032

Podrobnosti Izdelka

Naše Kabel Navijalec hitro stows in navezuje vaši podatki kabli, kadar je potrebno.To kodo zaščitite kable pred poškodbami in tangling.Ima široko uporabo in ne povzročajo obremenitev za vas.

Specifikacija:

Ime: Kabel Navijalec

Barva: motnega, black/smetana, belo/rdeče rose/dreamy modra

Material: ABS

Neto teža:

Mala: približno 50 g

Medij: približno 150 g

Velika: okoli 300 g

Velikost izdelka: (pribl.)23*23*5 cm/9.06*9.06*1.97 cm

Paket velikost: (pribl.)23*23*5 cm/9.06*9.06*1.97 cm

Seznam Vsebine: 1*Kabel Navijalec

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Majhne so običajno rane na 1.2-1.5 metrov.Srednje tiste, ki so na 2 metrov.Veliki so približno 5 metrov.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Upravljanje: Ročno vrtenje kabel, navijalec in hitro pospravijo in počitek podatkov kabli.Poslovite od zapleten žice s tem enostaven za uporabo rešitev - brez zapletenih delovanje potrebno.Racionalizacijo organizacije z lahkoto.

2.Zaščitni Kabel Navijalec: Imejte podatkovni kabel varen pred poškodbami in tangling z Kabel Navijalec je ABS materiala vrstic.Trajne design preprečuje deformacije in poškodbe, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo za kabel.Uživajte organizirano shranjevanje kabla s mir uma.

3.Vse Okoli Upravljanje kablov: Poenostaviti svoje življenje, s tem kabel winder, ki je primerna za široko uporabo.Od doma na delo, vsakdanje življenje za poslovna potovanja, backpacking za prevoz na delo, se poslovite od zapleten vrvi in zdravo organizirano udobje z lahkoto.

4.Lahki Rešitev: Shranjevanje vrvi brez napora z naše kabel navijalec je kompaktna in lahka zasnova brez kakršnih koli težav.Vzemite ga s seboj na delo, v šolo, ali in okoli z lahkoto!

5.Edinstveno Darilo: Ali je to za rojstni dan, praznike, ali kateri koli drugi priložnosti je kabel navijalec je veliko darilo za družino in prijatelje.To kaže na to, da izrazite svojo ljubezen in skrb za njih, tako, da jim pomagajo organizirati svoje vrvi in kabli, v lepo in kompakten način.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • velikost - 23x23x5cm/9.06x9.06x1.97 inch
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - Polnjenje Kabel Organizator