Sijoče Sladkorja Bleščice V Prahu Nail Art Okraski Jesen Zima Manikura Pulover Preja Sladkarije Barvni Gel Lak Za Nohte Pigment V Prahu

Redna cena €2.08
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Lepota In Zdravje

Sku:w441249

Podrobnosti Izdelka

Sijoče Sladkorja Bleščice V Prahu Nail Art Okraski Jesen Zima Manikura Pulover Preja Sladkarije Barvni Gel Lak Za Nohte Pigment V Prahu

Seznam vsebine: 1 Steklenica bleščice v prahu;

Design: pisani svetleči prah;

Najboljše Za Nail Art Okraski, Uporabite Ga Lahko Tudi Za DIY Obrti, Kot so Smole, Plesni Polnjenje, Okraski, Foto Okvir, Dekor Telefon Primeru, Železnica, Očala, Ključnih Verige, Obesek, Nakit, Izdelava in itd.

Kupec Nasveti:

1. Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu in izdelkov, prosimo, obrnite na našo customer service prvi,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

2. Zaradi razlike med različnimi spremlja in razsvetljavo, lahko obstajajo majhne razlike med barvo izdelka in sliko, prosim, ne moti.

O Tem Se Posvetujte

1. Spoštovani kupec, če je problem z logistiko, se lahko obrnete na službo za komuniciranje. 2. Lahko smo razširiti zaščito obdobje za vas, se, prosimo, obrnite na nas, če je potrebno.

O Ladijski

1. Če je vaš naslov za dostavo in telefonsko številko, informacije so netočne, prosimo, obrnite na službo za spremembo, preden paket pošljete;

2. Prosimo, upoštevajte logistika informacij preko številko za sledenje na svojo stran.Če kaže, da je bil paket prispel v vaši državi, lahko pokličete na lokalni pošti, da preverite in ga dobil.

3. Če boste potrebovali, da prejmemo vaše blago varno in hitro, prosimo, izberite standard ali hitrejši logističnih poti za tovorni promet.

4. Blaga lahko nekoliko poškodovane med prevozom, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.

O Povratne Informacije

1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, reviews, dobrodošli, da delite svoje kreativne fotografije.

2. Prosimo, kontaktirajte nas, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) ocenjuje,, bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.

Hvala za vaš obisk!

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 4 Ocene Napišite pregled

Gost

Svoje naročilo še ni prišel, ga je grozno za tri mesece in nič, in gre ven, kot je bilo dostavljeno, in jih ne prejmete ničesar,.

Gost

Zelo dobra cena morali poskusiti.

Gost

Zelo dobra cena morali poskusiti.

Gost

Dobro sem potrebujete informacije o mojem bi zdaj pred tremi meseci, in ničesar, kar prihaja moje naročilo in piše, in ki je izdalo je grozno slabo.

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Postavka - Bleščice Za Nohte
  • model - Nail Art V Prahu
  • NETO WT - 6-7g
  • Postavka Vrsta - Bleščice Za Nohte
  • Število Kosov - Ena Enota
  • Številka Modela - nail art bleščice v prahu
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Slog - Nail Art Pigment