USB bralnik Prstnih Odtisov Modul Za Windows 7 10 11 Pozdravljeni Biometrični Čitalnik Ključavnica Za Prenosne računalnike PC Prstnih Odklepanje

Redna cena €22.97 €17.69
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Varnost In Zaščita

Sku:w41867

Podrobnosti Izdelka

Značilnosti: 1.360 stopnjo zaznavanja: prstnih odtisov lahko preberete iz katerega koli kotom 360 stopinj, in največ 10 prstnih Id-ji lahko nastavite.

2. Hitro: prstnega odtisa se preverja v 0.05 sekund.Prijavite se v hitreje in bolj varno.Z uporabo inteligentnih učnih algoritmov, odkrivanje in preverjanje pristnosti, ki so hitrejši in varnejši.

3. Napredna zaščita: Uporabo najbolj naprednih prstnih varnostnih naprav na varno zaščito vaše uporabniško ime in podatkov.

4. Podpora za več jezikov in spletnih strani: do 112 spletnih straneh, so podprte.Nastavitev jeziki vključujejo angleški, Japonski, Kitajski, nemški, Vietnamski, in koreje. (Samodejno zaznavanje jezika, ki temelji na sistemu jeziku)

5. Primeren za prenosnike: vse-v-enem računalniku - zaslon z vmesnikom USB, prstnih odtisov, šifriranje, visoka hitrost identifikacije, cloud storitev, gesla bančnih, kompakten in prenosen.

Specifikacija:

Številka Modela: Bralnik Prstnih Odtisov

Model: TR U6

Shell materiala: cinkove zlitine

Prstnih zmogljivost: 10

Sistem združljivost: Windows 10/11 (disk free)

Povezave vmesnik: USB-A2.0

Velikost izdelka: 21 x 17 x 12 mm/0.83 bila 0,67 x x 0.47 palčni

Barva: Kot Prikazano

Material: plastika+kovina

Vsebina Paketa:

1 x čitalnik Prstnih Odtisov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska