6 KOS Kawaii Označevalnik Peresa, Kot je Prikazano ABS Svetlo Risalna Peresa, Risanke Ice-Cream Oblikovan

Redna cena €6.62 €4.10
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Peresa, Svinčniki & Pisanje Dobave

Sku:w24046

Podrobnosti Izdelka

6 KOS Kawaii Označevalnik Peresa, Kot je Prikazano ABS Svetlo Risalna Peresa, Risanke Ice-Cream Oblikovan

Neverjetno Pero Kakovosti: Kawaii označevalnik peresa so visoko kakovostne materiale, ki zagotavljajo briljantno barvo in nemoteno pisanje izkušnje.Poleg tega se kažejo neverjetno učinkovitost na nonporous površin, kot so steklo, okna, ogledala, kovine in plastike.Teh ograd ne morete obrisati porozne površine, kot so blackboards, chalkboards, les, papir, in oblačila, ki zagotavljajo svoje spise trajajo dlje.

Kot nalašč Neon Pero: Na označevalnik peresa so skrbno oblikovani tako, da zagotavljajo nemoteno pisanje brez črnila uhajanja.To zagotavlja brezhibno uporaba izkušenj, brez nereda ali nezaželene vonj, zaradi česar je odlična izbira za vaš dom, šolo, ali pisarniške potrebe.

Barvita Risanka Peresa: uljepšati vaš dan s temi svetlo obarvano risanka oblikovan peresa, ki takoj ulov oko.Z njihovo srčkan sladoled design, so nepremagljiv, da se otroci in motivirati za izboljšanje njihove pozornosti in undivided pozornost.

Učinkovito Študijskih Pomoči: označevalec peresa so posebej zasnovane, da dodate več razsežnosti svojega študija seje.Lahko označite pomembne dele svoje beležke ali učbenik, zaradi česar so zlahka opazne za nadaljnje reference.To bo nedvomno boste lahko izboljšali svoje učinkovitosti študija in študijsko uspešnost.

Edinstven Gifting Ideja: Iščete edinstveno darilo?Ti sladoled oblikovan barva marker pisala so odlično darilo za učitelje, študente in pisarniški delavci.Njihova privlačna oblika in praktično uporabo, da jih briljantno izbira za rojstni dan, praznike ali druge posebne priložnosti.

Barva:Kot Prikazano

Material:ABS

Vsebina Paketa:

6 * Označevalnik Peresa

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska