1 Kos Cinkove Zlitine Golf Klobuk Posnetek Znamke Magnetni Znamke Golf Žogo Položaj Golf Klobuk Posnetek Izmenljive Golf Žogo Marker Golf Pribor

Redna cena €2.84 €1.03
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w232405

Podrobnosti Izdelka

Golfisti, povzdignil svojo igro z našo dobro izdelani označevalec klobuk posnetek!Iz cinkove zlitine za brezskrbno igranje je preprosto pripisuje golf klobuk za več uporab.Ni več svoboden označevalcev ali pade.Dobil tvoj danes in ostati na vrhu svoje igre!

Specifikacija:

Ime izdelka: Golf Žogo Marker Klobuk Posnetek

Teža: 9 g

Klobuk posnetek: 3*2,5 cm/1.17*0.98 cm

Žogo znamke: 2,5 cm/0.98 cm

Material: cinkove zlitine

Paket seznam:

Golf Žogo Marker Klobuk Posnetek,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trpežno in Stilsko: iz cinkove zlitine z visoko kakovost materiala, ta golf žogo marker klobuk posnetek je zasnovan tako, da trajajo dolgo in izgledaš.To je odlična velikost in ergonomija, ki z lahkoto prilega v vaš žep ali golf vrečko.

2.Močno Magnetno Silo: golf žogo marker klobuk posnetek, se ponaša z edinstveno magnetno pridržite, odpravlja skrbi nenavezanost.To enostavno prilega katerikoli klobuk, pas ali žep za enostavno dostopno na zelenicah.

3.Brezšivne Set-Up: Ta golf klobuk posnetek lahko uporabljate s katero koli golf žogo marker, zaradi česar je popolna izbira za vaše najljubše design.To preprosto pripisuje golf klobuk, vizir, ali pasu, in ohranja vaše marker priročen za hiter dostop.

4.Robustna Izgradnje: Zgrajena z težkih cinkove zlitine železa, naše golf žogo marker klobuk posnetek značilnosti trajne design, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in lahko zdrži vsakdanje obrabe, medtem ko športnih privlačno površin.

5.Primerna Uporaba: S sposobnost za pritrditev na pokrivala, pasovi, hlače, rokavice, vrečke in še več, ta golf žogo marker klobuk posnetek je vsestranski orodje na tečaj.Pustite vaš hands-free (za enostavno označevanje vaš položaj žogo, ali raba to, da imajo klobuki, pasovi, čevlji in več.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska