Slika Skate Varovala umetnostno Drsanje Varovala 2pcs Nastavljiv Hokejska Drsalka Varovala Ledu Slika Zaščite Slika Drsalk, Led

Redna cena €9.68 €6.78
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Šport In Zabava

Sku:w208033

Podrobnosti Izdelka

Imejte drsalke varna in zaščitena z našo drsalk Varovala!Naše zob-oblikovan design na dnu podaljšuje življenjsko dobo vašega skate čevlji, pa tudi zagotavljanje zadostne zaščite, kamor koli greste.Naše mehko strukturo, ki zagotavlja, da vaše noge so bolj udobno med uporabo.Dobili idealen drsanje izkušnje z našimi zanesljiv in trajen skate varovala!

Specifikacija:

Ime izdelka: Skate Varovala

Material: PVC

Barva: siva, modra, roza

Velikost izdelka:

28 cm/11.02 palca (velikost 26-33)

35 cm/13.78 palca (velikost 33 in zgoraj)

Primerno za: slika rolerji, hokejske drsalke

Seznam Vsebine:

Par Slika Skate Varovala

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zagotoviti Rob Zaščite: Ščit robov rolerji pred poškodbami in podaljša življenjsko dobo vašega čevlja z našo drsalk zajema.Sprehod varno na ne-ice terenu, hkrati pa zagotavlja optimalno zaščito tako na in izven rink.

2.Univerzalni Slog: Z našimi drsalk zajema " univerzalno slog, lahko prilagodite velikost za odlično prilegajo, medtem ko zagotavljanje skate čevlji so v celoti zaščitene in ne zdrsne.Imejte rolerji varno in stilsko vse sezone dolgo.

3.Izboljšana Trajnost: Naše drsalk zajema funkcija edinstven zob-oblikovan design na dnu, izdelano iz obrabo-odpornih PVC prilagodljiv material.To povečuje vaše oprijem, omogoča, da drsi, in izboljša vašo učinkovitost na ledu.

4.Boljše Varstvo: Ti drsalk zajema imajo zmerno trdoto, ki trdno odpravlja skate čevlji v utor, da bi jih obdržali lepe in preprečevanje prah in umazanijo.Mehko strukturo, ne bo nič skate čevlji in kratke kartico rokav jih naredi enostavno, da dajo na in vzlet.

5.Izboljšana Varnostna Funkcija: Naše drsalk zajema funkcijo non-slip votlih design, ki preprečuje zdrs med hojo.Poleg tega omogoča tudi ledeno vodo steče ven, zaradi česar je bolj primeren in udoben za uporabo.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Ljudje, Ki Se Uporablja - MOŠKI
  • Vrsta - Kača Odbor
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Odbor Kategorije - Ravno Ploščo