Telo Merilni Trak Oblačila 78.74 Palcev Mehko Zložljivo Vladar Dvojno Lestvice Telo Merilni Trak Za Šivanje Po Meri Uporablja V

Redna cena €0.53 €0.19
Davek je vključen.

Razpoložljivost:Na zalogi

Kategorija: Priprava Blaga

Sku:w14022

Podrobnosti Izdelka

Izmerite svoj pas z lahkoto uporabo našega 5*5 cm/1.97*1.97 cm velikost pasu trak za merjenje.Natančno prelivanje omogočajo natančno branje in široko aplikacije bi bilo koristno, preko pas za merjenje.Narejene, da trajajo dolgo, to je kot nalašč za vsakdanjo in profesionalno uporabo.

Specifikacije:

Ime izdelka: mini Trak Ukrep

Barve: modra, roza, zelena, bela

Dolžina: približno 2M/78.74 cm

Velikost: (pribl.)5*5 cm/1.97*1.97 cm

Seznam Vsebine:

mini Trak Ukrep*1pc

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno: Ta mini trak ukrep je prenosna oblika, ki se prilega v vaš žep ali torbo.To je samo (približno)5*5*cm/1.97*1.97 cm v velikosti, zaradi česar je primerno, da se nikjer.

2.Uporabniku prijazna Zasnova: Naš mini trak ukrep, ki se ponaša jasne in natančne oznake na dvostranski obsegu, ki omogoča enostavno in natančne meritve do 78.74 cm.Kot nalašč za vse naloge, ki zahtevajo natančne meritve, ta trak ukrep je treba imeti v vaše orodje.

3.Dolgotrajno Oblikovanje: Z trpežne in zanesljive materiale, ta mini trak ukrep, ki zagotavlja trajne gradbeništvo za razširjeno uporabo v vsakdanjih situacijah.

4.Merjenje Mora Izpolnjevati: Merjenje višine, noge, roke, pasu in z lahkoto in natančno, z uporabo naše mini trak ukrep.Kot nalašč za športne navdušence, zdravstveno osveščeni posamezniki, in šivanje hobi, ki iščejo točno meritve na teh področjih.

5.Izboljšano Udobje: poslovite od več orodja s tem vsestranski mini trak ukrep.Brez truda meritve kjerkoli, iz kuhinje in avto uradu in dnevna soba.Praktična rešitev za vse DIY ali okrasitev naloga.

Ocene Izdelka

Ocena, ki Temelji na 0 Ocene Napišite pregled

Specifikacije

Izdelek parametrov

  • Poreklo - Celinska Kitajska